BULLET JOURNAL

Hej! Jag tror att du har hittat hit för att du är intresserad av Bullet Journal.

Jag använder själv Bullet Journaling för min planering av både företaget och mitt privata. Det är verkligen ett fantastiskt verktyg för planering och struktur. Både praktiskt och kreativt på samma gång.

I min blogg finns det massor att läsa om Bullet Journaling. Om hur jag använder min egen men framför allt tips och idéer hur du kan använda din Bullet Journal för planering. Planering är ju min grej. Inte det estetiska egentligen även om det är roligt.

Du hittar allt om Bullet Journal under kategorin Bullet Journal. Du kan klicka på bilden nedan så kommer du till alla inlägg om Bullet Journaling. Enjoy!

Om du vill direkt till min YouTube-kanal där du hittar söndagsfilmen så går det såklart också bra.

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL ALLA INLÄGG OM
BULLET JOURNALING


LITE KORT BARA…

Det är viktigt att jag poängterar att detta med Bullet Journaling inte är min idé. Upphovsmakaren till denna planeringsmetod är Ryder Carrol och det går utmärkt att du går till källan för att hitta information också.

Ryder Carrol startade det jag kallar för bullet-journal-vågen men allt det här med den kreativa biten den har skapats inom communityt. Det är många människor runt om i världen som använder sig av denna metod.

Om du söker på Bullet Journal på antingen Pinterest eller Instagram så kommer du hitta hur mycket som helst. Drunkna inte i det men inspireras gärna.

Om du önskar ingå i ett community så finns det en svensk grupp på Facebook. Bullet Journal Sverige heter den gruppen. Där är jag administratör.

I MEDIA

Även media fascineras av denna planeringsmetod. Tidningen Allas (#2 2017) publicerade en artikel och jag pratade i radio i programmet PP3 (9 september 2017).