KONTAKT

Dorotea Pettersson

Telefon: 073-433 05 84

Mail: dorotea@dorro.se

SAMARBETEN & REKLAMPOLICY

Jag är noga med att det jag skriver om, de samarbeten jag har och de produkter jag visar upp är sådant jag står för till 100 %.

Om du tycker att din produkt eller tjänst passar in hos mig, doroteapettersson.se så är välkommen att kontakta mig på dorotea@dorro.se. 

Pressutskick

Jag tar gärna emot produktprover från företag för att kunna testa och recensera. Dock lovar jag aldrig någon exponering på doroteapettersson.se eller några av mina andra kanaler. Jag skriver om de produkter/tjänster  jag gillar och jag tycker passar inom mitt varumärke. Självklart sker då detta kostnadsfritt.

Om du vill lägga till mig bland dina pressutskickskontakter så når du mig på dorotea@dorro.se.  Vill du skicka mig produktprover, kontakta mig för postadress.

Samarbeten & annonslänkar

Jag tycker om samarbeten och samarbetar gärna med företag som passar mitt varumärke mina följare/läsare. Det ska ge mervärde till dem, bloggen och mina andra kanaler. Maila mig gärna om förslag på samarbeten

Annonsmärkning

Inlägg märkta med “reklamsamarbete” innebär att jag fått monetär ersättning för det inlägget. 

Jag märker alltid ut betalda inlägg som “reklamsamarbete”.

Annonslänkar

Annonslänkar (affiliatelänkar, adlinks) innebär att, om du klickar på en annonslänk och köper något på webbshoppen, då får jag en procent av försäljningen i provision. Alla länkningar jag gör är inte annonslänkar utan på utvalda produkter/varor som jag tror passar mina läsare.

Kontakt

Dorotea Pettersson
Email: dorotea@dorro.se
Telefon: 073-433 05 84

Integritetspolicy

Läs hur vi hanterar dina uppgifter HÄR.

Sociala medier

Copyright 2019 - Dorotea Pettersson

Stäng meny
×
×

Kundvagn