DITT LIV. DIN RESA

Coaching handlar om dig och ditt liv. Det är en plats där du kan prata om vad du vill och vara hur tokig du vill. Det är en plats för dig där du högt kan säga det där du aldrig säger till någon. En plats för utveckling, för utmaning och för framåtanda. Framför allt utveckling.

Det är 100 DU hela tiden. 

Du ditt ämne, dina mål, ditt fokus och jag ställer frågor som leder dig framåt. Jag utmanar dig och hjälper dig att göra det där du idag tycker är läskigt eller svårt att göra.

Coaching handlar om framåtdriv. Det är ingen plats för ältande. Vi har framtiden som arena men jobbar i nuet. Det som gäller nu är det du kommer få ta tag i.

Jag är din guide. Jag är ditt stöd. Jag peppar, hejar eller gratulerar.

PRIS

Du väljer själv hur många samtal du vill ha men jag rekommenderar alltid att välja minst 5 samtal. Varför? Jo, för förändring sker inte över en natt.

Mina priser är som en stege:

Första samtalet: 790 kr för 60 minuter

Enstaka samtal: 1050 kr för 60 minuter

5 samtal till priset av 4: 4200 kr för 60 minuter per samtal

 

boka coaching

Vad har jag för erfarenhet av coaching?

Jag har under de senaste sju åren samtalat och väglett omkring 2000 personer. Jag har guidat företagsgrupper samt föreläst för flera tusen människor.

Min coaching och mitt förhållningssätt till planering och tid grundar jag främst i beteendepsykologi och jag utgår från välbeprövade metoder från mina sju år av samtal med människor. Jag är inlyssnande och ger tydliga och konkreta råd för er att ta dig/er framåt.

Beställ coaching

Jag kan sköta kontakten!

Låt inte kontakten bli ett hinder att inte få coaching, jag hjälper gärna till!