100 DU!

Ditt liv. Din resa

Coaching handlar om dig och ditt liv. Det är en plats där du kan prata om vad du vill och vara hur tokig du vill. Det är en plats för dig där du högt kan säga det där du aldrig säger till någon. En plats för utveckling, för utmaning och för utveckling. Framför allt kanske utveckling.

Det är 100 DU hela tiden. 

Du väljer dina mål, ditt samtal, ditt fokus och jag ställer frågor som leder dig framåt. Jag utmanar dig och hjälper dig att göra det där du idag tycker är för läskigt att göra.

Coaching handlar om framåtdriv. Det är ingen plats för ältande. Vi har framtiden som arena men jobbar i nuet. Det som gäller nu är det du kommer få ta tag i.

Jag är din guide. Jag är ditt stöd. Jag peppar, hejar eller gratulerar.

PRIS

Coaching med mig sker alltid med minst fem (5) samtal. Vi ska hinna med att skapa förändring och förändring tar tid.

Coachingen sker online över zoom.

Fem (5) samtal kostar 6999 kronor.

boka coaching

Vad har jag för erfarenhet av coaching?

Jag har under de senaste sju åren samtalat och väglett omkring 2000 personer. Jag har guidat företagsgrupper samt föreläst för flera tusen människor.

Min coaching och mitt förhållningssätt till planering och tid grundar jag främst i beteendepsykologi och jag utgår ifrån välbeprövade metoder från mina sju år av samtal med människor. Jag är inlyssnande och ger tydliga och konkreta råd för er att ta er framåt.

Beställ coaching

Jag kan sköta kontakten!

Låt inte kontakten bli ett hinder att inte få coaching, jag hjälper gärna till!