HEJ!

Entreprenör. Pedagog. Livsnjutare. Framåtdriven.

Jag vet sällan vad jag ska börja med när jag ska beskriva mig själv. Kanske är mångsysslare ett bra ord? Jag vet inte. Eller så är det inspiratör men det tycker jag låter lite pretentiöst. Kan det få räcka med MÄNNISKA? Det är ju det jag är tänker jag. En människa med fasligt mycket framåtdriv och nyfikenhet. Och stor stor mängd mod. Jag hoppar ofta rakt ut. Någonstans landar jag alltid. Inte alltid där jag tänkt men det är inte heller alltid det viktigaste.

Jag drömmer men mest förverkligar jag. Jag är en så kallad doer. Ska något bli gjort kopplas jag in. Jag driver projekt framåt. Dina och mina. Jag älskar utmaningar och kaos. Jepp, kaos är vackert.

Jag driver idag tre företag. dorro AB är det jag har drivit längst och det är kanske därifrån du känner mig – tidscoachen, planeringsexperten, som pratat planering i åtta år. Idag är jag mest företagsledare som framgångsrikt, ja jag säger det om mig själv, går från klarhet till klarhet. Det handlar om pengar och det handlar om resultat. Jag vistas i den miljön. Jag är chef. Men i det har jag roligt. Jag undervisar andra och jag ser bolag växa. Mina egna och andras.

Jag kan företagande. Jag kan bygga bolag. Jag kan strategiarbete. Och faktiskt är jag rätt bra på sälj också. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga om mig själv, 

Om du vill veta mer om mig så läs bloggen eller fråga mig. Jag är tillgänglig för samtal. Med en kopp te såklart.