Det är jag som är Dorotea!

Jag är planeringsexpert och utbildad pedagog med en examen i psykologi. Jag är författare och föreläsare och har skrivit böckerna ”5AM är ingen tidpunkt. Det är en livstil”, “Tid för te” och ”Jag ska bara – konsten att få det gjort i tid”. Den förstnämnda gjorde mig till den mest uppmärksammade debutanten i media under bokmässan 2014.

Jag anlitas ofta som föreläsare för arbetsgrupper där den individuella planeringen behöver optimeras, men också för enskilda samtal. Jag har medverkat i både TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet TV och hörts i radio. Jag har då delat mina bästa råd för hur alla kan bli bättre på att planera sin tid och snabbare nå resultat!

Jag är grundare av medlemsprogrammet Be Your Power vars community tar dig framåt mot det liv som du älskar. Det är en community med likasinnade som alla har ett stort intresse för att få ordning på sin planering, sina vanor och sitt mindset. 

Jag tror att du kan vända ditt liv och skapa ett liv som du älskar oavsett om du träffar mig på din arbetsplats, i coaching eller i Be Your Power. Jag använder beprövade metoder från sex år av samtal med människor och coachingsamtal. 

När jag inte hjälper människor med tidsplanering tillbringar jag gärna tiden med min familj, vänner och med mina två hundar. Hundarna Charlie och Lipton håller mig sällskap på dagarna. Kontorshundar är sällan till hjälp i arbetet men de håller en alert och det är bra. Jag läser gärna en bok eller tittar på serier på Netflix. Och något av det roligaste jag vet är att ordna bjudning så här hemma är det ofta fullt med folk.

 

Jag älskar att du är så uppstyrd! Hela ditt varumärke andas professionalitet, I love it!! Tycker också att dina stories på Instagram är väldigt värdefulla, alltid så matnyttiga tips och tankar och frågor där! Och du har ju dessutom ett extremt
tydligt varumärke vilket I love!! 

Caroline

 

Dorotea visar mig VARJE DAG att man KAN. Att det GÅR och trots att hon lever med kronisk värk och sjukdom så klagar hon aldrig. Hon fastnar aldrig i offerkoftan, hon hittar alltid en väg FRAMÅT. Dessutom är hon en jäkel på att formulera sånt som man tänker men som man knappt förstår själv, hon förenklar och gör saker och ting väldigt tydliga. Hon står stadigt med båda fötterna på jorden när jag svävar iväg, hon är konkret och realistisk. Hon har stenkoll på läget och det är helt sant som hon säger: ”ge mig en timme av din tid så ger jag dig två tillbaka.”

You rock Dorotea! 

Hanna Horner

Vad vill du veta mer?