Hej!
Jag är dorro!

JAG ÄR ENTREPRENÖR, FÖRFATTARE, PLANERINGSEXPERT OCH COACH. JAG HJÄLPER DIG FÅ ETT LIV MED RÄTT INNEHÅLL I KALENDERN OCH FULLT MED TID.

Jag är planeringsexpert och utbildad pedagog med en examen i psykologi. Jag är författare och föreläsare.

Jag har coachat hundratals människor med goda resultat. De har förbättrat sina liv och skapat ett förhållningssätt till tid som gör att de kan leva ett liv med mindre stress.

Hur hamnade jag här?

Jag tror vi alla har stunder i livet då vi stannar upp och tänker till. Ett tillfälle då vi ställer oss frågan: Varför är jag här?
Så har det i alla fall varit för mig.

När jag närmade mig min fyrtioåriga födelsedag började jag undra varför jag inte gjorde det jag brann för. Varför jag
fortsatte i samma spår som jag gjort sedan jag började universitet. Det var inget fel på mitt liv men det var inte det jag ville.

Jag ville möta människor. Jag ville möta människor i samtal om livet och framtiden. Jag visste att om planeringen och strukturen i livet var
on point så skulle vem som helst kunna uppnå drömmen om ett bra liv.  Så vad gjorde jag? Jo, jag bestämde mig för att köra. Jag skred till verket och idag
gör jag det jag älskar

 

Dorotea Pettersson

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag är rätt säker på att du också haft den där stunden då du undrat över vad du håller på med. Då du tänkt: Är det här allt?

Eftersom du hittat till mig så tänker jag att tanken har uppkommit och att du känner att det är dags att göra något. Vad något är kanske inte är helt tydligt än och därför söker du efter rätt person att hjälpa dig. Jag är gärna med i ditt team på vägen framåt. Jag har en plan förstår du.

En plan som kommer få dig att ta steg framåt. En plan där du kommer hitta tid att ta hand om dig själv och din dröm. En plan där det du vill utveckla ges utrymme för utveckling.

Jag är här för dig!