hej,

ENTREPRENÖR. PLANERINGSEXPERT. COACH. KREATÖR.BLOGGARE. CHEF.
MAMMA. FRU. VÄN. MÄNNISKA.

Som du märker har jag svårt för att ge mig själv en enda titel. Jag är mångfacetterad men framför allt är jag människa. Precis som du. Och människan är det jag fascineras av mest här i livet.

Eller kanske snarare människans tankar och görande. Jag kan nörda ner mig i det i timmar vilken dag som helst. Jag vill veta varför. Varför gör du som du gör? Vad får dig att göra det du gör, på det sätt du gör och varför gör du just det? Och också, varför gör du inte det du vill göra när du inte kan sluta tänka på det?

Sa jag att jag är en nörd? En beteendenörd som pluggat en massa men framför allt har jag lärt mig i mötet med människor. Det är en bästa skolan för att bättre förstå.

Här på den här hemsidan hittar du det som är mitt centrum. Mina coachingtjänster och min blogg. Och även podden.

Coaching – Jag har coachat i över 10 år. Det är en blandning av tjänster inom planering & struktur och kanske det man kan kalla för livsstilscoaching.

Företagsflow – för dig som är företagare och önskar en bra start på veckan. Ett gruppcoachingprogram där vi fokuserar på planering & struktur samt flow i arbetet.

Bloggen – Här blandar jag inlägg från livet med inlägg om planering & struktur, psykiskt hälsa och mitt arbete som chefens högra hand.

Podden – ”Femtio plus” som jag har tillsammans med Kicki är en ny-branding av ”Cirkeln” som vi drivit tillsammans i snart ett år. En podd om livet efter 50.

 

coach

Jag har coachat i över tio år och därmed varit stöd för hundratals personer. 

I början coachade jag enbart inom planering & struktur men coachingen har mer och mer blivit inom livsstil. Med livsstil menar jag att det inte bara blir planering och struktur då så mycket av att få en fungerande vardag handlar om beteenden, hinder och utmaningar. Därför blir det samtal som går på djupet blandat med praktiskt planering.

Coachingen är ett fantastiskt verktyg för dig att ta dig framåt. Man brukar säga att en psykolog jobbar från minus 10 till 0 medan coachen jobbar från 0 till 10. Det betyder att fokus ligger på nuet och vägen framåt. Från ett beslut fattat av dig jobbar vi med hur du ska nå dit du vill. 

Samtalet är grunden i coachingen. Där du som klient styr samtalet och jag som coach ställer frågorna. Jag finns där för att guida, peppa och bromsa. Och när tiden är inne jobbar vi fram strategier.

Förutom samtalet har du möjlighet att via mejl dela med dig av vad som händer mellan samtalen och för att få stöttning.

Utöver det använder jag mig av skrivterapi som verktyg för dig som vill. Det innebär att du skriver mellan samtalen. Jag tar fram uppgifter åt dig utifrån det vi pratat om under samtalet. Skrivterapin gör att coachingen fortsätter mellan samtalen och att du hittar svar på sådant som är svårt att hitta orden till direkt.

Du är välkommen att boka in Nyfiken-på-samtal med mig så pratar vi vidare om vad du behöver för att bäst ta dig vidare på din förändringsresa.

boka nyfiken-på-samtal läs mer om coaching

 

blogg

Jag har bloggat sedan 2005. Det är före de flesta ens visste vad en blogg var för något. Då bloggade jag om mammalivet och om vad jag och min då ettåriga dotter gjorde på dagarna. Jag blev kär i skrivformatet och har fortsatt sedan dess.

Nu ser bloggen ut så här och är fylld av inlägg. Uppåt ett tusen stycken faktiskt. Bloggens fokus ligger i personligutveckling där de flesta nedstampen hamnar under kategorierna

planering – tips och trix kring planering och struktur

psykisk hälsa – om att inte alltid må bra och hur det går att leva med ångest

mitt i livet – jag och det som händer hos mig. Det jag kommer och tänka på.

chefens högra hand – utöver coachandet jobbar jag med att assistera chefer.

Så stanna till här en stund och fördjupa dig inom det som intresserar dig mest.

till bloggen

lite personligt

Jag är en äkta Göteborgare. Jag kan på riktigt inte tänka mig att bo någon annanstans. Jag älskar att jag har både skogen och havet nära. Bästa kombinationen tycker jag. Här bor jag med min familj och med mina två hundar Charlie och Lipton.

Jag kan inte låta bli att vara glad, jag tycker mest om sommaren och jag har en fäbless för koreanska serier.

När jag var liten gick jag alltid åt motsatt håll på promenaderna med familjen. Det gör jag fortfarande. Eller inte på promenaderna men jag gör sällan som andra tycker verkar mest logiskt. Jag gör på mitt sätt. Jag följer alltid min magkänsla. Mår magen bra kommer det bli bra. Det är jag övertygad om.

Mitt liv är inte svårt men inte heller lätt. Jag lever med svår ångest men har alltid valt att inte låta den styra mitt liv. Mitt främsta vapen mot ångest är planering. Jag är grym på planering. Jag ser allt i raka led.

Jag lever även med reumatisk sjukdom som påverkar och begränsar mig på ett annat sätt än ångesten. Den gör att jag inte går så bra och att jag ständigt har ont. Det har jag inte heller låtit mig hindras av. Det går att bygga en karriär hemifrån och det är precis det jag har gjort.

Jag har alltid tyckt om att samla mina vänner omkring mig så jag skojar ofta till det med tematillställningar. Allt från afternoon tea med egengjord hatt till pokerkväll. Dörren är alltid öppen och soffan redo att sitta i för djupa för samtal.

Välkommen!