HEJ!

Om du och jag skulle träffas och sätta oss ner med en kopp te så vet jag att vårt samtal skulle komma att handla om vad som händer i livet. Om dina planer och drömmar. Om vad som krävs för att få ut så mycket värde ur livet som möjligt.

Och jag vet att jag skulle säga till dig: du kan! Du kan ta dig an vad som helst och bli vad du vill bara du är villig att göra jobbet. 

Det är jag som är dorro och jag är entreprenör, coach och författare. Jag är grym på planering och struktur men mest älskar jag att bara leva. Jag vill att du ska känna att ditt liv är fullt med liv och med sådant som gör dig glad.

Jag samlar på glädje, de små sakerna i livet och på samtal. Det som berikar. Det är det som är viktigt för mig. Vad som är viktigt för dig det är det bara du som vet och känner du att du inte vet det eller vill fördjupa dig mer i det så har du kommit rätt. Det är det som händer här hos mig. Jag älskar att djupdyka i livsförändrande frågor och hitta skillnaden som gör skillnaden.

Här hos mig hittar du sätt att hantera din dag. Du kan bli coachad, hänga med i en masterklass, läsa blogginlägg eller bege dig till youtube
och titta på film.

HUR KAN JAG HJÄLPA DIG?

Jag är rätt säker på att du ställt dig frågan:  
Är det här allt?

Eftersom du hittat till mig så tänker jag att tanken har uppkommit och att du känner att det är dags att göra något. Vad något är kanske inte är helt tydligt än och därför söker du efter rätt person att hjälpa dig. Jag är gärna med i ditt team på vägen framåt.

Jag är här för dig!

till mina tjänster