hej,

ENTREPRENÖR. PLANERINGSEXPERT. COACH. KREATÖR.BLOGGARE. CHEF. MAMMA. FRU. VÄN. MÄNNISKA.

Som du märker har jag svårt för att ge mig själv en enda titel. Jag är mångfacetterad men framför allt är jag människa. Precis som du. Och människan är det jag fascineras av mest här i livet.

Eller kanske snarare människans tankar och görande. Jag kan nörda ner mig i det i timmar vilken dag som helst. Jag vill veta varför. Varför gör du som du gör? Vad får dig att göra det du gör, på det sätt du gör och varför gör du just det? Och också, varför gör du inte det du vill göra när du inte kan sluta tänka på det?

Sa jag att jag är en nörd? En beteendenörd som pluggat en massa men framför allt har jag lärt mig i mötet med människor. Det är en bästa skolan för att bättre förstå.

blogg

Jag har bloggat sedan 2005. Det är före de flesta ens visste vad en blogg var för något. Då bloggade jag om mammalivet och om vad jag om min då ettåriga dotter gjorde på dagarna. Jag blev kär i skrivformatet och har fortsatt sedan dess.

Nu ser bloggen ut så här och är fylld av inlägg. Uppåt ett tusen stycken faktiskt. Bloggens fokus ligger i personligutveckling där de flesta nedstampen hamnar under kategorierna

PLANERING – tips och trix kring planering och struktur

PSYKISK HÄLSA – om att inte alltid må bra och hur det går att leva med ångest

MITT I LIVET – jag och det som händer hos mig. Det jag kommer och tänka på.

CHEFENS HÖGRA HAND – mitt jobb är att assistera chefen eller att själv vara chef. Varierar från period till period.

Så stanna till här en stund och fördjupa dig inom det som intresserar dig mest.

3 listor

coach

Under många år har jag arbetat som coach. Det gör jag fortfarande men inte lika mycket. Om du önskar coaching så går det bra att skicka mig en förfrågan. Jag kommer ställa lite frågor och sedan berätta för dig hur vi kan jobba tillsammans.

lite personligt

Jag är en äkta Göteborgare. Jag kan på riktigt inte tänka mig att bo någon annanstans. Jag älskar att jag har både skogen och havet nära. Bästa kombinationen tycker jag. Här bor jag med min familj och med mina två hundar Charlie och Lipton.

Jag kan inte låta bli att vara glad, jag tycker mest om sommaren och jag har en fäbless för koreanska serier.

När jag var liten gick jag alltid åt motsatt håll på promenaderna med familjen. Det gör jag fortfarande. Eller inte på promenaderna men jag gör sällan som andra tycker verkar mest logiskt. Jag gör på mitt sätt. Jag följer alltid min magkänsla. Mår magen bra kommer det bli bra. Det är jag övertygad om.

Mitt liv är inte svårt men inte heller lätt. Jag lever med svår ångest men har alltid valt att inte låta den styra mitt liv. Mitt främsta vapen mot ångest är planering. Jag är grym på planering. Jag ser allt i raka led.

Jag lever även med reumatisk sjukdom som påverkar och begränsar mig på ett annat sätt än ångesten. Den gör att jag inte går så bra och att jag ständigt har ont. Det har jag inte heller låtit mig hindras av. Det går att bygga en karriär hemifrån och det är precis det jag har gjort.

Jag har alltid tyckt om att samla mina vänner omkring mig så jag skojar ofta till det med tematillställningar. Allt från afternoon tea med egengjord hatt till pokerkväll. Dörren är alltid öppen och soffan redo att sitta i för djupa för samtal.

Välkommen!