om dorro

Jag fokuserar på individen

Hej, heter Dorotea men kallas av de flesta för dorro. Jag har under de senaste 10 åren jobbat som coach för främst företagare/entreprenörer som känner sig överväldigade av allt de behöver göra. Oftast är du som företagare ensam med ditt arbete och det blir snabbt för mycket att hantera ensam.

Jag har jobbat med små som stora bolag men storleken på bolaget gör inte speciellt stor skillnad då det är individen jag i första hand jobbar med. Företagets organisation och flöden kommer på köpet men det är dig jag fokuserar på.

Det första som faller är planeringen. Och det är vad jag hjälper dig med. PLANERINGEN & STRUKTUREN. Jag tar dig från överväldigande till klarhet. Och det i sin tur bidrar till ett bättre fokus och ökad produktivitet men framför allt ger jag dig tid.

Min väg till planeringsexpert

Jag har levt med oro och ångest sedan jag var barn och min väg till lugn och kontroll var via listor och planering. Jag skrev ner allt jag skulle göra varje dag. Det hjälpte mig att hantera de situationer jag hamnade i under dagen. När jag var sju år var det på ett sjuårings vis och idag har jag verktyg och metoder som jag kan använda när jag har lyssnat av vad du behöver. Det finns många vägar till en bra planering.

2006 brakade jag genom väggen. Utmattningen lärde mig om prioritering och tid. Jag förstod att jag hade helt fel syn på tid och hur jag hanterade den. Den lärdomen var den främsta anledningen till att jag är där jag är där idag. Som den nyfikna person som jag är så vände jag mig till psyklogiböckerna som stod i hyllan sedan mina psykologistudier och lärde mig allt jag kunde lära mig om hur vi människor förstår oss på tid. Nördigt men otroligt intressant.