Jag älskar att gå in i kaos och skapa ordning men helst ska det handla om andras kaos och inte mitt eget.

Kaos till ordning

Denna måndagen startade i kaos för mig and I don’t like it. Jag påverkas så otroligt mycket av att inte få min vanliga start på dagen och den känslan har en tendens att sitta i en bra stund in i dagen. Fast alltså kanske är kaos att överdriva. Det är mest att jag behövde ändra min vanliga måndagsrutin med att ta ett möte klockan 10:00. Bortskämd? Ja, kanske men det här med att styra min tid är en av huvudanledningarna till att jag driver eget företag.

Hur som helst, jag är i fas igen och jag ska nog vänja mig vid att mina måndagar från och med nu kommer att se annorlunda ut. Det är ju inte så fasligt farligt att starta måndagen klockan 10:00. Det är en vanesak som allt annat och att jag behöver anpassa min inställning till hur jag ser på mina måndagar.

Så hur ser veckan ut?

Jag ser fram emot

Åhå, nu är det dags för ett event jag sett fram emot i månader. På lördag ska jag på Sparkling Göteborg. Det är en dryckesmässa med fokus på champagne och mousserade viner. Visst låter det roligt? Jag ser fram emot det i alla fall och sällskapet jag ska dit med är det bästa.

Mest intressanta

Jag har ett uppdrag där min uppgift är att styra upp arbetsflöden och denna veckan ska jag starta upp det arbetet. Förra veckan fick jag information om hur företaget ser ut. Jag antecknade mest så nu ska jag rita upp och ge mina kommentarer kring vad jag ser. Det ska bli superintressant.

Gah, hur ska det gå till?

Just nu ser min tillvaro ut så att jag balanserar sjukhusbesök med sonen och mina arbetsuppgifter i en fullbokad kalender. Denna veckan har vi ett inbokat läkarbesök som jag inte vet hur lång tid det tar vilket gör att ett av mina stående möten ligger i farozonen. Jag har förberett berörda såklart men det stressar mig lite ändå även om sonen är viktigast och inget kommer före det som behöver göras med honom.

Börja, sluta, fortsätta

Jag ska starta upp, börja, ett nytt uppdrag med en coachingsession på onsdag. Det samtalet kommer ligga som grund för alla processer i det uppdraget. Det kommer bli intressant.

Jag vet inte om jag ska sluta med något denna veckan. Just nu är jag mest i börjar och pågående processer. Det får se ut så nu.

Jag tänker att jag vill fortsätta med samma sak som jag skrev förra veckan: mitt arbetsflow. Det flyter på bra just nu och jag gillar takten jag jobbar i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *