känner du igen dig?

01

Du tycker ofta att du har för mycket att göra och känner dig ofta överväldigad av långa att göralistor. Du känner dig ofokuserad och blir frustrerad över att du inte få saker gjorda.

02

Du blir stressad av att tiden springer ifrån dig fast du har gjort en plan. Du känn att du inte hinner med dig själv och dina intressen. Du skulle vilja ha bättre ordning på tiden och känna kontroll.

03

Du skjuter upp uppgifter på framtiden fast du vet att de är viktiga. Istället skriver du om din att göralista eller lägger tid på att göra en ny plan. Du får mycket gjort men inte rätt saker.

Coaching för en bättre planering & struktur

information & intresseanmälan

Mentorskap för dig och företaget

information & intresseanmälan

Klienter har sagt

Genomlysning av företaget

Såå bra! Fick direkt klarhet i vad som ska göras och inser att jag behöver tänka om. Känner att prestationsångesten sänktes. Skööönt!

Elin Stenman / Stenman Kommunikation

Coaching

Dorotea har gett mig nya verktyg att hantera livet och dess utmaningar. Jag kan inte nog understryka hur värdefullt det har varit att komma över mina blockeringar och rädslor.

coachingklient

1:1 Mentorskap

Dorotea är en blandning mellan en naturkraft och ett ankare. Att få guidas av henne framåt i mitt företagande har varit oerhört värdefullt. Dorotea har fått mig att sätta riktiga ord på mig som företagare och mitt erbjudande. Hon guidar mig med varm och tydlig hand bort från mina rädslor och mot en annan framtid.

coachingklient

Jag vet att du kan bli din egen planeringsexpert

Jag har coachat människor till bättre fokus och ökad produktivitet i 10 år nu. Jag vet att du kan uppnå dina mål, bli så framgångsrik som du vill och bli den planeringsexpert du önskar vara.

Som din mentor och coach jobbar jag tillsammans med dig fram den planering och struktur som du behöver för att nå dit du vill. Det är du som vet vad som stör dig idag och jag har verktygen och metoderna för att justera det som stör dig till något som inte kommer i vägen.

Jag har planerat så länge jag kan minnas. Det var mitt sätt att hantera oro och ångest. Med en resa genom väggen och en utbildning i psykologi använder jag idag mina erfarenheter och kunskaper för att hjälpa dig framåt i ditt företag och ditt liv.

mer om mig