Yay! Grattis till migIiiihhhh! Det är min födelsedag. Grattis till mig.

Yay! Grattis till migJepp! Idag är dagen. Jag fyller år och jag tänker insupa min helt egen dag.

Yay! Grattis till migYay! Grattis till mig

Förmodligen kommer jag jaga efter en liten hundvalp mest hela tiden och så ska jag förbereda all mat för morgondagens schlagerfest. Och om möjligheten finns ska jag spela in några filmer. Utöver det ska jag förbereda klart kläderna som vi i familjen ska ha på oss på festen. Och just det, jag ska dekorera med en massa guld, silver och glitter. Yay!

Yay! Grattis till migTacksam

Så jadå, jag fyller år och jag blir exakt precis 45 år idag. Vissa dagar tänker jag att det är gammalt men mest är jag ändå ung. Energisk som få och idéer så det räcker och blir över. Jag är oerhört tacksam över att jag klarar av att göra allt jag gör. Detta trots mina reumatiska sjukdomar som rent logiskt borde ha mig sängliggande men jag vägrar. Jag totalvägrar faktiskt. Jag har ett mål och en dröm och den tänker jag uppnå. Sådetså!

Så grattis till mig!

En tanke om “Yay! Grattis till mig

  1. Patricia says:

    Grattis Dorro! Ja låt inte sjukdom hindra dig och 45 är ungt (säger jag som blir 49 i höst).

    Det är tur att vi har möjlighet att arbeta online och som egna företagare. Så mycket enklare att anpassa arbetet efter våra egna förutsättningar då.

    Ha en underbar födelsedag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *