Visualisera dina mål

En vision board är ett sätt att visualisera sina mål. När du har satt upp ett mål antingen för ditt år eller för ett projekt kan det vara till stort hjälp att med hjälp av bilder eller ord göra en tavla av målet.

Hur din vision board ska se ut bestämmer du helt själv. Vi har alla olika sätt att se saker inne i våra huvud och endast du kan göra en bild av det. Förslag på hur du kan göra är:

– klipp ut ord som representerar ditt mål.
– klipp ut bilder som representerar ditt mål.
– fotografera själv det du tycker representerar ditt mål och gör antingen en board på Pinterest eller framkalla och klistra upp.
– surfa fram bilder och citat på nätet och gör en board på Pinterest av det.
– välj ut citat som passar samma med ditt mål.
– måla en tavla med valfri teknik.
– spela in en film.

I helgen knåpade jag ihop min vision board för 2015. Jag är en ordmänniska som synes så min tavla är full med ord som på ett eller annat sätt sammanfaller med mina mål för året. Den är uppdelad i tre kategorier som för mig är väldigt tydliga. Kanske räknar du ut det och det är okej men jag tänker inte skriva ut det.

Har du någon vision board eller planer på att göra en?

vision1 vision6

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *