Tack alla som deltog i tävlingen av en burk Johan & Nyströms te och boken Tid för te: Fokus. Sinnesro. Kreativitet. Det har varit väldigt trevligt att läsa era kommentarer till bloggeventsinlägget.

För att kunna vara den som vinner behövde man skriva kommentar på två ställen vilket tolv av fjorton gjorde. Jag har läst alla kommentarer och svarat er.

OCH VINNAREN ÄR

Vinnaren i denna tävling blev nummer 8 på listan.

IMG_8008

 

IMG_8011

Stort grattis till dig Helena i Uppsala. Mejla mig din adress så kommer det två paket på posten.

RESULTAT FRÅN UNDERSÖKNINGEN

Jag passade på att lägga in en undersökning i bloggeventet på Facebook. Jag valde åtta påståenden som man kunde välja ett eller flera av. Denna undersökning gjorde jag för att jag var nyfiken på hur fördelningen på dessa tidsfenomen ser ut. Jag ville få reda på om mina antaganden om att till exempel prokrastinerande skulle ligga högst på listan. Nu var detta en liten undersökning men jag känner ändå att utifrån de svar jag har fått så kan jag rikta mina blogginlägg och utbildningar på rätt sätt.

Detta är den fördelning som blev:

Antal deltagare: 56 personer

statistik dorro.se

En tanke om “Vinnaren av te och bok

  1. Pingback: Vinnare i tävlingen av Te och Bok! |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *