På torsdag, 25 september, drar jag igång min bokmässehelg med morgonkaffe för dig som tycker om det magiska i morgontimmarna. Vi ses på Mahogny Coffee & Bar (Skånegatan 35) mellan klockan 05.00-07.00. Tidigt? Ja förvisso, men trevligt kommer det bli.

Det bjuds på kaffe och grön drink à la Tikka.

Grön drink à la Tikka innehåller päron, gurka, selleri, citron och ingefära. Nyttigt på alla sätt och vis.

grön Tikka

grön dring

6 tankar om “Vi ses i den magiska morgontimmen.

 1. Pingback: Digital nomad - varför man reser till vilka ställen? - annaaberg.se

 2. Linda says:

  Vad kul! Och vilken fullträff att det finns ett cafe som är öppet så tidigt! Grön drink a la Tikka låter riktigt gott säger jag som inte ens gillar grönt te.

  • Dorotea says:

   Cafféet är faktiskt inte öppet men vi får använda det. Snälla ägare som lånar ut sitt utrymme till mig. Drinken är inget te. Det är en grön juice men det kanske inte är en av dina favoriter ändå.

   Dorro

 3. Katrin says:

  Önskar jag kunde hälsa på dig där men riktigt så tidigt orkar jag mig inte upp på torsdag. Lycka till ändå och hoppas du får massor med kunder!

  • Dorotea says:

   Det är helt okej Katrin. Du är förlåten. Lite tufft att gå upp så tidigt, ta sig till Göteborg och sedan dessutom hem igen för att få barnen till skolan i tid.

   kram

 4. Åsa says:

  Hej D! Jag ska till Bokmässan, men hade inte tänkt komma förrän när det öppnar för allmänheten… nu kom jag ju på andra tankar. Får se om jag kan rodda ihop det annars hittar jag dig i vimlet senare. Vilken monter ska du ställa ut i?
  Kram och ha en fin dag! // Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *