Jag känner hur pulsen börjar gå upp nu. Det finns de som har sen semester och alltså precis påbörjar sin ledighet men många är på väg tillbaka igen. Och det märks i mejlboxen.

Hösten är planerad så långt som det går och det blir intensivt men fantastiskt spännande. Förutom det jag planerar ska hända så tillkommer det uppdrag som beställs av andra som jag inte idag kan ha total koll på. Det är en skön mix tycker jag. Det som är helt säkert det är att det blir ingen tråkig höst i alla fall.

Här är smakprov av vad som kommer i höst:

√ Den 3 augusti sätter den första 5 AM-utmaningen för i höst igång.
 Den 25 augusti blir det ett peppande event här i Göteborg för alla som vill komma – HöstKickOff – Tikka med tiden. Du är välkommen! (inbjudan kommer inom ett par dagar).
 7 september (preliminärt) sätter den andra 5 AM-utmaningen igång.
 7 september är det dags för det första frukostseminariet på kontoret i stan. En gång i månaden är du välkommen på frukost med föredrag kring ett tema som har med tid och planering att göra. Det kommer vara mellan 7:30-9:00. Frukostseminarium kommer det vara första måndagen i varje månad.
 24-27 september är det dags för Bokmässan. Mig hittar ni i monter C01:20 tillsammans med Leoni22- författarkonsulterna.
 5 oktober (preliminärt) sätter den tredje 5 AM-utmaningen igång.
 22 oktober är det bokrelease för nästa bok. Det kommer du få massor med information om framöver.

Så vad säger du? Känns det som något passar?

planering

2 tankar om “Vi har en intensiv men spännande höst framför oss

  1. Monica says:

    Härligt Dorro

    Jag sitter just och sorterar det sista efter årsredovisningar och deklarationer, nästa vecka blir det momsredovisningar och SEN ska jag ha en veckas semester, det längtar jag efter. Under den veckan ska jag planera för min höst och vinter och sen bara andas för resten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *