Idag fyller THE 5 AM ACADEMY by dorro 2 år och det måste förstås firas. För egen del sitter jag på tåget till Stockholm där jag under morgondagen ska föreläsa. Det för mig är ett perfekt firande för det är ett bevis på att det jag har byggt upp går framåt och fungerar.

Men självklart tycker jag att även du ska få vara med och fira. Vi vill fira på två sätt:.

Det första är att företaget har fått en ny logotyp. Det tycker vi är väldigt roligt förstås. Så här ser den ut:

Skärmavbild 2015-04-25 kl. 18.38.43

 

och för det andra har vi ett erbjudande till dig:

Om du köper ett coaching baspaket (tre tillfällen) så får du ett extra tillfälle på köpet. Du får alltså 4 tillfällen till samma pris som 3 till en kostnad av 3150kr. Passa på att under sommaren ta hand om dig själv .

Tack alla som varit med på denna resa!

2 ÅR!

 

2 tankar om “Vi fyller år!

  1. Monica says:

    Grattis vännen, det är välförtjänt att fira dina två första år. Du gör det toppenbra tycker jag.
    Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *