Vad säger ni om ett tema för inläggen denna veckan? För två veckor sedan gav jag er möjlighet att ställa frågor i frågelådan. En av frågorna där var: Hur sätter du mål? Eftersom att sätta mål är en av de viktigaste sakerna du behöver göra för att komma framåt så känner jag att det behövs mer än ett inlägg om detta.

Själv är jag mitt uppe i att sätta upp mina mål för 2015 och i att göra en grovplanering för allt som ska hända under nästa år. Det är mycket som pågår i huvudet och många saker som ska formuleras ner på papper. Eftersom det är det jag sysslar med passar det utmärkt att blogga om att sätta mål.

Jag kommer att berätta för er hur jag gör när jag sätter mina egna mål men främst ge er verktyg för att själva kunna göra det på bästa sätt.

Men, det börjar vi med imorgon.

The 5 AM Academy porträtt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *