veckolistaDet är dags för sista veckan i april. Det känns som månaden rusade förbi vilket brukar vara min känsla när det kommer just till april. Min månad. Denna veckan är fokus på coaching, planering av maj, Bullet Journalvideos och roligaste bjudningen på fredag.

Sista veckan i april

√ Veckans planer
Jag har en hel massa idéer som ska förverkligas så i helgen har jag suttit med projekplaner och nu ska arbetet börja. Superkul! Det är en rätt vanlig vecka med coaching varvat med bloggarbete och fotografering för de olika sociala kanalerna.

veckolista√  Veckans prioritering
På prioriteringslistan står bland annat inspelning av Bullet Journalfilmer. En om veckans planering och en om månadsupplägg eftersom det är hög tid att börja göra ordning för sköna maj. Min man har ordnat med en lösning för att jag ska kunna filma rakt uppifrån. Ibland får man vara uppfinningsrik när man inte har det som behövs.

√ Veckans bjudning
Yes! En bjudning står på schemat. På fredag bjuder jag in till kalas. Bästa väninnorna ska komma på kafferep och äta sju sorters kakor. Detta kommer göras enligt alla konstens regler för vet ni att kakorna ska ätas i en viss ordning? Det har jag precis lärt mig.

veckolista√ Veckans önskning
Jag önskar att solen ska fortsätta skina som den gjort under helgen så jag kan ta sköna pauser ute på altanen. Så otroligt underbart att den säsongen nu är igång. Altansäsongen. Jag önskar också att filminspelandet och redigerandet ska gå bra för jag har inte speciellt mycket tålamod när det kommer till strul.

√ Veckans utmaning
Ja, utmaningen är väl just filminspelningen men jag har också en liten nöt att knäcka gällande vad nästa digitala kurs ska handla om. Någon som har önskemål? Jag behöver verkligen hjälp med det.

veckolista√ Veckans blogginlägg
Jag har planerat veckans inlägg och de flesta dagarna denna veckan blir det två inlägg. Ett av den vanliga karaktären och ett om Bullet Journaling. Min tanke är att det alltid ska vara så framöver. Exempel på inlägg är Uttråkad? Kolla din att göralista och introsidor för maj i din Bullet Journal. Det blir en video om veckoplanering och ett inlägg om tuffa beslut.

Hur ser din veckolista ut?

6 tankar om “Veckolista för sista veckan i april

 1. Ingela says:

  Perfekt. Jag satt just och också funderade på att jag ska planera en massa inlägg om detox och just bulletjournaling är jag också intresserad av. Kul att du ska köra med av det. Det vill jag gärna följa.

  • Dorotea says:

   Supenyfiken på detoxen så räkna med att jag kommer stalka din blogg i veckan 😉 Kul att du är intresserad av Bullet Journaling. Det kommer bli mer av den varan nu.

 2. Helena Roth says:

  Gisses… så strukturerad du är. Härligt att se och inspireras av. För stunden är jag inne i ett ”vifta febrilt med benen för att hålla näsan över huvudet”-mode tyvärr. Men idag avser jag bli kvitt två stora leveranser, och sen ”har jag bara” en större leverans klar, som är sånt som kommit utöver allt annat jag brukar ha på min to-do-lista. *get to work Helena!*

  • Dorotea says:

   Ja, vad ska ajg säga, that’s my thing men jag lovar att jag är lagom vimsig och glömmer saker och blir sittande i soffan. Vi är människor. Se till att ta pauser mitt i ”hålla näsan ovan” så ska du se att det löser sig. Hojta annars <3

 3. Kia says:

  Vad spännande med filmningen, det vill jag höra mer av. Allt blir mycket lättare när jag läst och hört på dig, det liksom blir av. Tanken slog mig att för att vet vad jag ska prioritera så behöver jag veta var min passion ligger, vad tänker du om det?

  • Dorotea says:

   Antingen får du höra om hur illa allt gick eller så får du se filmen. Något av det 😉

   Jättebra tanke om passion och prioritering Kia. Säg till om du vill ha hjälp att landa den tanken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *