Jag är väldigt förtjust i sociala medier och Instagram är en favorit. Jag älskar ju att fotografera och på Instagram är det fotot som står i centrum. På Instagram syns jag varje dag och jag berättar om vad jag gör under dagen. Mer direkt än vad bloggen är. Här på bloggen fördjupar jag mig mer i ämnen medan på Instagram får du en kort inblick i mina tankar och min vardag. Eftersom Instagram är en kanal jag använder mycket så tänker jag dela med mig av Instagrambilder idag.

Veckan med Instagrambilder

Den här veckan har handlat mycket om boksläppet såklart. Boken finns nu att köpa ute i handeln och det känns fantastiskt spännande på alla sätt. Att den finns i den fysiska bokhandeln känns väldigt speciellt för mig eftersom mina andra böcker inte har funnits där. Men veckan har inte enbart handlat om boken. Här får du ett sammandrag av veckan i Instagrambilder och texter.

Måndag

Veckan med Instagrambilder

It’s Monday folks! Dags att göra en bra vecka. Jag ska göra mitt absolut bästa i alla fall. Jag är såklart pepp på boksläpp. Tänk att det är dags nu så här ett år efter inskickat synopsis. Yeay!

Vad är det första du ska ta tag i idag?

Tisdag

Veckan med Instagrambilder

Brukar du klicka dig vidare till bloggen härifrån? Om ja, vad glad jag blir att du gör det. Om nej, så tycker jag att du ska göra det idag. Idag skriver jag om att vi inte alltid har energi eller lust. Målet och drömmen kan vara hur lockande som helst men det hjälper inte. Vi är människor. Inte robotar.

Detta blev veckans mest lästa blogginlägg.

Veckan med InstagrambilderVilken trevlig kväll det har varit. Sonen hade sångföreställning – och utställning på skolan. Astrid Lindgrentema. Efteråt gick vi och åt mexikanskt.

Onsdag

Veckan med Instagrambilder

Godmorgon på er alla instagrammare! Onsdag betyder affärsnätverk, mycket energi och framåtanda. Idag har jag en fullspäckad dag och den kan ni läsa om inne på bloggen. Inläggets rubrik: Har tidscoachen planerat helt galet?

Torsdag

Veckan med Instagrambilder

Det är ingen vanlig dag för det är faktiskt boksläppsdag. Hurra! Hurra! Hurra!.

Yes, dagen är här. Ett år och två månader efter att jag skickade mitt synopsis till @roostegner så finns nu boken ute i handeln.

Det blir ingen stor releasefest denna gången utan jag tänker i stillhet, med ett glas champagne i handen, fira att jag har skrivit tre böcker. Det är det som denna gången känns mest rätt för mig. Och jag är författaren så jag får bestämma ?. Stolt är jag. Glad är jag. Och framför allt tacksam.

Ett blogginlägg om bokresan kommer under dagen.

Veckan med Instagrambilder

Igår fick jag en burk med svartvinbärsgelé från en kollega i BNI-nätverket som tack för att jag hjälpt honom. Han berättade att den är gjord av hans mamma och att hon nog stått och kokat i två timmar. När han lämnade över burken sa han: ”två timmar på burk till dig.” Fyndigt helt klart. Tänk om vi faktiskt kunde spara tid på burk men eftersom vi inte kan det så tänker jag njuta av gelén och ta del av minuterna och timmarna som lagts ner. Tid kan värderas på så många olika sätt.

Det här borde jag skriva ett blogginlägg om. Vi får se om det kommer.

Fredag

Veckan med Instagrambilder

Den här buketten alltså! Den gör mig lycklig. Vi kan välja vad vi fäster blicken på. Det jobbiga eller det som fungerar. Tröttheten eller det spännande som ska hända. Regnet eller den varma koppen med te. Det tuffa försvinner inte men blickfånget styrs om.

Jag har inte så mycket idag vilket är skönt. Jag ska njuta av min bukett och av tystnaden. Ikväll ska jag träffa vänner.

Vad fokuserar du din blick på idag?

Lördag

Veckan med Instagrambilder

Vänskap! Något av det finaste som finns. Prat om allt och ingenting. Finnas för varandra. Igår fick jag fina presenter för att fira boken. Glitter, choklad, tesil i guld och ett silverägg. Tack ❤️

Söndag

Veckan med Instagrambilder

Här kommer lite viktig information om mig. Jag tycker inte om glass. Ingen glass alls i stort sett. Inte ens på sommaren. Det är sött på ett konstigt sätt och det är kallt. Jag tycker om mycket kall smoothie men där finns ju inte det söta. Sorbet som jag gjort själv går bra för det är ju bara mixade frysta bär. Hallon föredrar jag medan dottern vill ha mango. Visst var det viktigt?

Följ mig på Instagram

Om du vill hänga mer med mig så ska du absolut följa mig på Instagram. Där händer grejer som inte kommer upp någon annanstans. Så hoppa in där också tycker jag.

6 tankar om “Veckan med Instagrambilder

 1. Helena Roth says:

  Vilken fin ”veckan i review”-post. Tack för det. Och onekligen kanske jag ska kolla in boken, jag är en riktigt bra ”Jag ska bara…”-person. 😀

 2. Ingela says:

  Grattis till nya boken. Den ska jag kolla in. Det är så spännande med att fundera över var man lägger sin tid på. Inspirerande med instagramveckan också. Det är något jag ska ta efter.

  • Dorotea says:

   Ja tiden är viktig och det är tretvlitgt om den används till rätt saker. Roligt att du gillar instagramveckan. Jag blev själv förtjust i den.

 3. Stella Scott says:

  Vilka attraktiva bilder du lägger upp! Jag tycker också mycket om Instagram, fast jag använder det helt annorlunda än du. Och dessutom på engelska, så för tillfället ligger jag lågt där.

  • Dorotea says:

   Tack Stella! et är det som är så härligt med sociala medier tycker jag, att man får göra som man själv känner. Jag har inte kunnat bestämma mig om jag ska lägga till engelska och så länge jag inte känner att det är självklart så låter jag bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *