tid-for-liv-kopia

Idag lanserar jag min nya kurs Tid för vardagsliv – Tidsanalysen som ger dig balans. Den går kort och gott ut på att du gör en tidsanalys för att se över din tidsanvändning. Men varför är en tidsanalys så bra att göra?

VARFÖR EN TIDSANALYS ÄR SÅ BRA ATT GÖRA

Dagarna går och du känner att tiden bara försvinner. Du gör saker precis hela tiden men ändå lägger du dig på kvällen och undrar vad du egentligen fick gjort. Timmarna rinner iväg utan din kontroll.

Detta är en av anledningarna till att du ska göra en tidsanalys. Du kommer veta exakt vad du lägger din tid på. I vilka svarta hål det är den försvinner bort i. För jag lovar dig, tiden finns där men frågan är vad den går åt till istället för det du skulle vilja använda den till?

DET ÄR ENKELT

En tidsanalys är enkel att göra och du får resultat direkt. Du utgår från dig själv, dina aktiviteter och din tid. Nutid till framtid. Du gör tidsanalysen för att veta var du ska sätta in det tunga artilleriet för förändring. För såklart går det ut på att skapa förändring. Att du ska se över hur du använder tiden nu och sedan ändra så det blir som du önskar. Hela tanken är att din frustration över att tiden försvinner ska minska och helst försvinna. Du ska vara i kontroll över din tid. Ett tidshjul kan göra hela skillnaden men det är upp till dig att få det i rullning.

DESSUTOM ÄR DET ROLIGT

Och vet du, det är roligt. Det är spännande att se sitt tidshjul fyllas och sedan analysera vad det var som hamnade där. Hur mycket hade du redan koll på och vad är en överraskning?

tidshjul

 MÅNGA HAR GJORT DEN FÖRE DIG

Väldigt många, nästan alla, av mina coachingklienter gör en tidsanalys. Det är för att det ger en så tydlig inblick för mig i vad tiden går åt till men också för att klienten själv ska se och förstå var insatsen behöver göras.

Det vanligaste jag får höra är:

Detta var så intressant. Jag förstår nu.

Det blir så tydligt och det är en av många fördelar med tidsanalysen.

Inblick i en klients process

2 tankar om “Varför en tidsanalys är så bra att göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *