Vad vill du att jag skriver om

I måndags berättade jag att jag ska resa bort i tre veckor. Nu närmar det sig. Jag åker om tre dagar och då kommer jag vara bortkopplad från det som är mitt vanliga sätt att leva. Det känns underligt, spännande och roligt på en och samma gång. Jag kommer lära mig nytt. Se nytt och känna nytt. Det är jag rätt säker på.

Tid att skriva

Eftersom jag inte kommer vara mitt i det jag alltid är i så tänker jag att jag kommer ha tid att skriva lite extra. Kanske har jag fel. Kanske kommer jag vara så trött på kvällarna att jag somnar riktigt tidigt. Jag har faktiskt ingen som helst aning.

Men känner jag mig själv rätt så kommer jag inspireras och min kreativitet kommer stiga. Och när den gör det vil jag ha något att ge denna kreativitet utlopp på.

Vill du hjälpa mig?

Så jag tänker att du kanske kan tänka dig att hjälpa mig. Hjälpa mig fylla bloggen med ämnen som du vill läsa om.

Vad vill du att jag skriver om?

 

Ämnet ska såklart vara kopplat till det jag i vanliga fall skriver om. Tid, vardag, planering, vardag, fokus, enkelhet och slow living. Din fråga eller ditt ämne bör ligga inom ramen av det jag gör.

Vill du hjälpa mig med det? I så fall skriv din fråga/ämne i kommentaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *