VAD KAN JAG HJÄLPA DIG MED?

 Har du svårt att hinna med det du önskar göra?
Vill du ha mer tid?
Är du chef och önskar få bättre struktur på din arbetssituation?
Vill du få input och idéer kring hur du kan hantera din tidsoptimism eller att du prokrastinerar ofta?

Jag jobbar med att hjälpa dig med din dagliga personliga planering. Jag kan hjälpa dig som är chef, småbarnsförälder eller entreprenör med många roller samtidigt. Planeringen i sig skiljer sig inte så mycket. Det är innehållet som är olika.

Jag utgår alltid från dig som individ eller er som ett team. Alla har sina egna vanor och beteenden att utgå ifrån när en struktur ska sättas. Ofta finns det ett arbetssätt som ska följas och då gäller det att matcha den individuella planeringen efter de mål som är uppsatta. Du behöver komma på vad du behöver för verktyg för att komma runt dina egna hinder och beteenden så att du smidigt möter de krav som finns. Detta gäller oavsett om du är chef med många anställda eller småbarnsförälder. Same same but different brukar jag säga.

Här kommer jag in. Jag hör det du inte säger, jag ser mönster som du inte sammanfogat och jag vet att det oftast inte krävs stora ändringar utan en tweak här och där. En liten tweak kan göra stor skillnad på din effektivitet, ditt fokus och din förmåga att nå deadlines på utsatt tid. Tillsammans kommer vi fram till vad som behövs och skapar metod och verktyg därefter. Det är ett spännande arbete där du inte bara får mer tid över till att göra det du inte hinner med idag, du får dessutom nya insikter om dig själv. Du tar dig själv till nästa nivå.

Jag coachar individuellt och/eller i grupp och jag kommer gärna ut på arbetsplatser och föreläser eller håller workshops om planering, vanor och personlig utveckling.

Om du önskar bli coachad eller om du önskar föreläsning/workshop på ditt företag/arbetsplats är det bara att maila mig din förfrågan till dorotea@dorro.se eller fyll i formuläret nedan.

Om ni önskar föreläsning/workshop eller coaching för anställda skicka din förfrågan nedan.

Stäng meny
×
×

Kundvagn