När jag planerar inför min vecka brukar jag välja något som jag vill fokusera på lite extra. Det kan vara något specifikt projekt jag har under veckan eller så kan det vara något inom min egna personliga utveckling. Att göra så ger mig en tydlighet i vad jag anser viktigt för de kommande sju dagarna och det gör det lättare för mig att nå de resultat jag önskar.

JAG VILL ATT DU VÄLJER DITT FOKUS FÖR VECKAN

Denna veckan hade jag tänkt att jag skulle annonsera ett gemensamt område för fokus gällande planering och tid som vi alla skulle arbeta på men ju mer jag tänker på det så känner jag att det inte är så jag vill göra det denna gången. Utan jag vill att du själv väljer ditt fokus för denna veckan och känner efter vad det gör med dig när det kommer till ditt planerande, din koncentration och sedan ditt resultat.

Så jag vill att du:

Väljer ditt fokus för den kommande veckan och formulerar det och agerar på det.

SVAR FRÅN INSTAGRAM

Jag ställde frågan på Instagram tidigt i morse och har fått fem svar. Det fokus dessa personer har valt för veckan är:

√ Nystart. För kroppen och knoppen
√ Fokus blir på min kropps signaler
√ Skriva. Skriva. Skriva!
√ Lansering av min nya tjänst så det blir skriva, marknadsföra mm.
√ Sova.

Vad blir ditt fokus?

HEJ MÅNDAG PÅ FACEBOOK

vad-blir-ditt-fokus

2 tankar om “Vad blir ditt fokus?

  1. Maria Fagermyr says:

    Första veckan som nyföretagare, fokus blir att hitta en jobbrytm som passar mig. Hur ser min arbetsdag ut? Hur delar jag upp mina arbetsuppgifter? Blockarbete? Improvisation? Hur långa blir mina arbetsdagar? Detta fokus kommer troligen fortsätta i några veckor.

    • Dorotea says:

      Oj, så spännande. Grattis Maria! Det låter helt klart som det är ett fokus för en längre tid framöver. Berätta gärna hur det går för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *