Två år sedan jag pratade i TV4 Nyhetsmorgon

Idag är det två år sedan jag stod i studion hos TV4 Nyhetsmorgon. Vilken dag det var.

JAG MINNS 

Jag kan känna känslan och paniken som blev dagen före då jag inte alls var förberedd på att jag skulle åka till Stockholm och jag var mitt i förberedelserna för Bokmässan. Jag skulle åka och göra ordning min del av montern inför öppnandet dagen efter men alla mina planer fick ändras om. Mitt fokus fick ställas om helt. Du kan läsa om hur det hela gick till här och här. Det är en rolig och ganska hysterisk historia.

Nu har det som sagt gått två år sedan jag stod där och pratade om boken 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil. Jag har hunnit skriva en bok till sedan dess och nu skriver jag på bok nummer tre. Mina första två böcker gav jag ut i egen regi medan bok nummer tre kommer ges ut av Roos & Tegnér. Bara det är en resa i sig att gå från egenutgivare till att bli utgiven på förlag. En resa jag kommer berätta om när boken är klar eftersom jag inte tagit mig från A till Ö än.

DRIVA FÖRETAG GÖR MAN TILLSAMMANS

Jag är så oerhört tacksam för allt som har hänt och för allt alla har hjälpt mig med. Utan mina vänner, företagskollegor och min familj hade det inte varit möjligt. Ensam är allt utom stark när det kommer till att driva företag. Det görs tillsammans med andra även om det på pappret står att jag är ägare till företaget.

RIKTNINGEN ÄR ALLTID FRAMÅT

Nu när jag ändå är inne på att tiden går och ser tillbaka på det som varit är det inte mer än rätt att rikta blicken framåt. Historien tar oss dit vi är och erfarenheten tar oss vidare. Som entreprenör är näsan mest vänd mot framtiden och det är en av de saker jag tycker mest om med företagandet. Jag tycker om att visionera och förverkliga. Just nu är det såklart bok nummer tre som är i fokus och tar mycket tid men det finns allt annat som händer också.

EN NYHET PÅ INGÅNG

När det gäller coachingen så kommer det under nästa vecka en nyhet. Det kommer bli förändringar av mina coachingtjänster men enbart åt det bättre. Mindre att välja på men mer tydligt innehåll. Håll utkik tycker jag.

tv4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *