Vilka omvälvande dagar det har varit. Jag är överväldigad, trött och lycklig. Jag kunde verkligen inte tro att det skulle kunna bli en sådan stor reaktion på min bok och absolut inte att allt skulle hända på en och samma dag.

I onsdag ringde de från TV4 Nyhetsmorgon och frågade om jag ville vara med redan dagen efter, torsdag. Vem tackar nej till det undrar jag? Inte jag i alla fall. I och med att jag bor i Göteborg flögs jag upp till Stockholm på kvällen och sedan direkt efter inslaget fick jag åka till Bromma för att flyga hem så jag kunde hinna till Bokmässan. Jag hämtades med taxi från hotellet till TV-huset och där fick jag sätta mig i sminket det första jag gjorde. Medan jag blev sminkad gjorde jag tre radiointervjuer över telefon. Det om något kändes surrealistiskt. Där sitter jag i en sminkstol inför ett TV-inslag och pratar i radio samtidigt. Efter sminkningen fick jag gå till ett rum där det fanns frukost uppdukat och jag fick vänta på min tur att gå in i studion. Efter stund blev jag hämtad och visad till platsen jag skulle stå. Jag fick stå där ett par minuter medan programledarna avslutade inslaget som var före mig. Brita, min vän, som var med mig som stöd fick lov att komma med in så hon fotograferade under sändning vilket jag är väldigt glad för.

Jag minns inte så mycket från inslaget faktiskt. Jag svarade på frågorna och hade roligt under tiden. Jag har förstått att många tyckte att programledarna inte var speciellt trevliga och ställde dumma frågor men det var inget jag direkt tänkte på när jag stod där. De gjorde sitt jobb och jag gjorde mitt. Jag är i alla fall supernöjd!

När jag kom till Göteborg igen tog jag mig snabbt till Svenska Mässan och hade en fantastiskt trevlig dag. Många glada människor och trevliga samtal.

Fredagen bjöd på en tidig radiointervju och sedan en heldag på mässan. Och en artikel i GT där jag fick pryda första sidan. Inne i tidningen fick jag en-och en halv sida. Verkligen bra.

Imorgon lördag är den mest intensiva dagen på Bokmässan. Det ser jag fram emot.

Om du vill beställa boken går det bra att göra här.

tv4IMG_0722

i montern

502@70

4 tankar om “TV4 Nyhetsmorgon, bokmässa och första sidan i GT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *