Hela veckan har jag haft lite småångest över hur alla pusselbitar inför morgondagens fotoshoot och Bokmässan nästa vecka ska läggas på plats. Även om planeringen är gjord, alla bitar som ska göras är uppskrivna och alla inblandade gör sin sak så kan jag ju inte veta om det verkligen kommer att klaffa. Igår kväll kunde jag låta axlarna falla ner från öronen och börja andas normalt igen. Dagen blir lugnare än jag hade kunnat ana.

Jag vet ju att det alltid löser sig och jag är inte den som drabbas av panik men det finns ändå en liten oro som gnager i bakhuvudet hela tiden. Jag har släckt bränder, ordnat och vridit och gjort saker mycket snabbare än vad jag önskar göra denna veckan och så är det ibland. Vi har alla intensiva perioder och min mest intensiva är inför Bokmässan. Så är det bara.

Min triss i femmor denna fredag är:

√ Jag hade ett mycket trevligt samtal och intervju med en journalist idag. Jag tycker om när samtalet blir lite mer glatt och inte bara frågor och svar.

 Jag hittade helt underbart fantastiskt vackra rosor att ha till morgondagens fotoshoot. Dyra men ack så vackra.

√ Jag sitter nu och bara tar det lugnt i väntan på att åka iväg på en After Work med en grupp underbara kvinnor. Jag ska njuta massor av att prata och skratta.

Vad är din triss i femmor denna veckan?

2

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *