Visst hade det varit trevligt att halka in här på bloggen idag och finna ett inlägg med superbra tips på precis det du behöver just nu? Det önskar jag ska hända ibland i alla fall och då och då blir det så också. Men inte idag.

Idag sitter jag och skriver och mina tankar är helt fokuserade på de texter som jag vill ha klara för utskick till olika ställen före avsatt datum. Jag tycker inte om att lämna ifrån mig saker i sista stund. Därför finns här inget smart inlägg med precis det du behöver idag. Nä idag finns bara det här som inte ger dig något vettigt alls mer än att du nu vet jag gör idag.

Men om det är så att du hade önskat att det just idag fanns det där du söker här vad skulle det i så fall vara?

skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *