Att se vilka ni är som läser här inne är alltid väldigt roligt. Det är en glädje att läsa era kommenterar kring det som skrivs. Du behöver inte alltid skriva långa kommentarer. Ett HEJ räcker gott och väl.

Idag vill jag tacka dessa fem personer som kommenterade mest under 2014. TACK Lena, Annika, Åsa, Jessica och Britt!

Så kanske lite fler HEJ under 2015? Vad säger du?

Skärmavbild 2015-01-04 kl. 23.23.08

12 tankar om “TACK till er som kommenterar

 1. Britt says:

  Hej. Absolut!
  Visst kan vi bli bättre på att kommentera och svara på inlägg, mail och sms. Tråkigt att inte få veta om det kommit fram eller om det är läst.

  • Dorotea says:

   Hej! Jo du kan få reda på om jag har besvarat din kommentar genom att klicka i rutan här nedanför att du vill veta när det kommer nya kommentarer. Sedan så svarar jag alltid på de kommentarer som skrivs så det du skriver blir alltid läst av mig.

 2. Emelie says:

  Nu vet inte jag hur aktiv du har varit/är på att svara på de kommentarer du fått år 2014, men att som läsare/kommenterare få svar på sin kommentar, gör att man vill kommentera mera – man blir hörd och sedd (sånt gillar ju de allra flesta). 😉 Nu behöver man ju inte svara på exakt alla kommentarer man får på blogg och övriga sociala medier, då skulle inte tid finnas till annat, men visa att du läser och har sett dina läsares kommentarer, det ger mer aktiva läsare i längden och då blir det roligare även för dig – dina läsare visar engagemang för det du gör och engagemang föder engagemang. 🙂 Hoppas du får ett aktivt kommentarsfält i dina sociala medier år 2015! 🙂

 3. Camilla says:

  Hej!
  Jag är nyfiken på men har inte hunnit läsa boken ännu, hoppas kunna göra det inom kort. Jag har en fråga som säkert besvaras av boken men jag passar på att ställa den ändå. Är fokustimmen avsedd för planering enbart eller även som ett utrymme att hinna med uppgifter? Jag sitter ofta sent på kvällen med diverse saker att göra (mest vid datorn) som ofta drar ut på tiden då jag blir trött och seg. Tänker att jag skulle kunna avsätta tid tidigt på morgonen i stället och därigenom jobba effektivare genom att jag då inte kan låna tid av sömnen utan har en skarp deadline då uppgiften måste vara klar, då jag måste väcka barn och förbereda inför dagens förskola/skola/jobb.

  • Dorotea says:

   Fokustimmen är främst avsedd för sådant som ger dig lugn och struktur. Men med det sagt så kanske det är så att just göra klart de sakerna du pratar om ger dig det du behöver för dagen så visst. Gör det fysiska och planeringen först och sedan jobbsakerna i så fall tycker jag. Tänk på att det inte ska skapa stress bara. Det är ett evigt pusslande och det viktiga är att det ger dig det du behöver. Låna tid från sömnen ska inte vara ett alternativ helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *