3 anledningar till att sätta MÅL inför det nya året-2

 

 

 

 

 

 

 

 

2015 har varit ett bra år. Det har såklart hänt mycket som det alltid gör och det är ett gediget arbete att sortera ordning allt så det går att överblicka. Jag tänker att jag inte gör någon lista över allt som har hänt. Jag vet, inte likt mig, men jag tänker att vill du veta så är det ju bara att läsa bland blogginläggen. Det som hänt finns dokumenterat här.

Under 2016 kommer det hända en del nytt men framför allt kommer det som redan pågår att etableras ordentligt. Ett företag är under ständig utveckling och det är inte alltid till fördel att slänga in nya saker hela tiden. Fokus kommer att ligga på:

5 AM online
Ett 5 AM-program är på gång. Jag jobbar med det för fullt men det har visat sig ta längre tid än jag trodde. Främst på grund av teknik. Den kommer under första kvartalet. Det blir en modulutbildning där du kan jobba i din egen takt och om du önskar kommer kan du få feedback från mig under tiden.

Workshops
Workshopsverksamheten kommer byggas upp ordentligt. Exakt innehåll och namn på dessa kommer inom kort. Du kommer kunna samla dina vänner hemma i ett vardagsrum eller komma till ett av mig organiserat tillfälle.

Coaching
Coaching är min basverksamhet så den är förstås kvar. Du kan få enskild coaching via Skype för det du önskar mest hjälp med. Det kan vara att lägga upp din tid bättre, finna verktyg för att träna bort tidsoptimism eller verktyg för att minska på prokrastinering. Det kan vara att få mer sinnesro i vardagen eller att skapa rimliga genomförbara planeringar.

Utbildningar ute på företag
Jag kommer vara ute på företag mer under 2016. Jag kommer utbilda och coacha ditt team och ert förhållningssätt till tid för att skapa fungerande effektiva och glada team.

För mer information om 5 AM läs här.

Självklart har jag många önskningar inför nästa år. Här är tre:

Jag vill åka till Almedalen. Jag vill finnas på plats där för företagets skull men också för att jag vill insupa Almedalskänslan som folk pratar om.
Jag vill sitta i TV-soffan igen. Ja, det kanske låter kaxigt men det är en önskan jag har. Att prata om det som är viktigt för mig.
Jag vill öka antalet läsare på bloggen. Jag önskar att bloggen ska vara en plats för er läsare att komma till för att få hjälp och pepp. Förmodligen blir det en del ändringar här inne men ni kommer inte känna er vilse.

Stort tack för i år! Jag önskar dig en fantastisk nyårsafton och jag önskar att du vaknar till en härlig nyårsmorgon.

Jag hoppas att du kommer hålla mig sällskap under tidiga morgnar under året och delta både här och på Instagram. Dina kommentarer är värdefulla!

4 tankar om “Tack för 2015 och GOTT NYTT ÅR 2016

  1. Wilda says:

    Åh, Almedalen är både fantastiskt och lite av ett jippo, men en bra plats för att hitta nya kontakter och bygga nätverk. Lycka till i ditt nya år, intressant att ta del av ditt företag.

    • Dorotea says:

      Ja jag tänker att det nog är mycket jippo så ska jag åka dit så behöver jag hitta vad jag ska göra där för att det ska bli vettigt. Välkommen hit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *