jag börjar jobba på ett annat sätt? Sviker jag dig om du märker att jag prioriterar på ett annat sätt? Blir jag fel då i dina ögon?

De här tankarna har jag haft ett tag nu. Livet har sina vändningar och beslut behöver fattas och det kan kännas som att jag kanske frångår det jag brukar säga att jag brinner för. För mig är det dock inte så utan för mig är det självklart att jag gör twist and turns i mitt liv men när det jag väljer att ändra på blir tydligt även för dig som brukar följa mig då blir jag betänksam.

Jag är mångfacetterad

Det är inte så att något drastiskt händer. Jag inser bara att jag är otroligt mångfascetterad när det kommer till mitt yrkesliv. Jag har gjort så många saker genom mitt yrkesverksamma liv att jag därmed är kunnig inom mycket. Det mesta handlar om planering, struktur, processplanering och undervisning på något sätt men det finns många bottnar inom detta.

Jag har under hela den tid jag drivit mitt företag valt att ha coaching som det jag fokuserat mest på och det är för att det ger mig så otroligt mycket som människa. När jag coachar får jag göra det jag verkligen älskar – hjälpa en medmänniska och guida den framåt mot något och igenom det som behövs för att uppnå målet. Fantastiskt på alla sätt och vis.

Det andra jag alltid har haft som fokus är att skapa kurser och hållit föreläsningar ute på företag eller för privatpersoner och entreprenörer som önskar lära mer om det jag har expertis inom. Undervisning eller att lära ut och inspirera ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det var ju därför jag en gång i tiden utbildade mig till lärare. Pedagog är min grund. Har alltid varit och kommer alltid att vara.

Förändringar kommer att ske

Så vad babblar jag om egentligen? Det kommer bli ändringar i mitt företagande eller ändringarna är redan gjorda men jag har inte visat det utåt speciellt mycket än. Den senaste tiden har mitt fokus legat på uppdrag ute på företag där jag gått in och arbetat med flödeshantering av företagets strukturer och effektivitet. Jag är bra på det. Det här med att jag tänker i raka led gör detta självklart för mig. 

Det som har hänt i och med detta är jag superexalterad över. Jag har redan berättat att jag är fullbokad för uppdrag året ut och det stämmer. Jag har ofantligt mycket att göra vilket jag tycker är roligt. Det har även resulterat i att jag har erhållit ett uppdrag som kommer löpa under en lång tid framåt. Det uppdraget är att jag ska gå in som extern Vice VD på ett företag och det är ett heltidsuppdrag. Ojojoj! Det är sååå spännande det arbete jag ska göra där. Det är dock inget jag kan prata om men det handlar om det jag redan berättat att jag gör när jag är ute på företag.

Det här innebär då att jag framöver kommer att ta in underkonsult/er för att jobba tillsammans med mig i det uppdraget men också i andra uppdrag jag har och i kommande nya uppdrag. Som egen företagare stänger man sällan dörren för uppdrag utan istället expanderar man verksamheten och det är där jag är nu. I expansion!

Vad innebär detta för dig?

För dig innebär det att jag från och med nu inte kommer att ta in nya coachingklienter på det sätt jag har gjort tidigare. Jag stänger inte dörren för coaching för det klarar inte mitt hjärta av utan det kommer helt enkelt att vara på förfråga. Med det menar jag att du när du vill kan maila mig med förfrågan om coaching och jag kommer att bedöma från person till person om jag har utrymme att ta in någon. Detta bedömer jag utifrån min arbetsbelastning och det du önskar få hjälp med. De klienter jag har nu kommer jag att fortsätta med så länge som de önskar. Jag avslutar inte mitt i en process.

Det innebär också att jag inte kommer att hålla kurser eller liknande framöver.

Det som kommer att hända är att jag kommer att ändra om min hemsida med totalt fokus på bloggen. Wohooo! Det ser jag otroligt mycket fram emot. Du kanske har sett mina inlägg på Instagram som dyker upp då och då? De jag kallar för dorro magazine. It’s going to happen. Min blogg blir ett magasin. Det ska bli så otroligt roligt även om jag ännu själv inte riktigt vet vad det betyder. Det jobbar jag fram. 

Jag hoppas att du ska gilla det. När hemsidan blir klar vet jag inte riktigt men inom en snar framtid. Det är helt enkelt makeover time och jag är inne i en förändringstid. 

8 tankar om “Sviker jag dig om…

  1. Anna-Karin Krant says:

    🤩 wow!!! Stort grattis! Vi kommer vänta med spänning på varje nummer av Dorro Magazine. Stort lycka till i din nya utmaning 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *