Jag har tänkt på .... svampar som poppar upp ur jorden

Det är onsdag och då är det dags för Jag har tänkt på. YouTube-serien där jag pratar om något jag har tänkt på den senaste tiden. Det kan vara precis vad som helst.

Delta i kommentarsfältet

Min största önskan med dessa filmer är att du deltar med dina reflektioner och åsikter. Jag ser fram emot samtal i kommentarsfälten där du berättar om vad du själv tänker kring veckans ämne men där du också kan ställa egna frågor.

När du kikar in bland kommentarerna så läs vad de andra har sagt och svara på en fråga om du kan eller så delger du dina tankar. Simple as that.

Dagens reflektionsfråga:

Hur kommer det sig att sådant man just hört om plötsligt dyker upp överallt?

4 tankar om “Jag har tänkt på… svampar som poppar upp ur jorden

  1. Helena says:

    Det är samma fenomen som när man blir gravid så ser man gravida och barnvagnar överallt, eller när man övningskör så blir man medveten om alla som övningskör runt omkring en. Charlie Söderberg brukar nämna ”kantarellögon” när man ska söka efter kantareller så kan man ju inte studera molnen utan just söka på marken där de brukar växa, ställa in ögonen och bli medveten. Väldigt intressant fenomen.

    • Dorotea says:

      Ja precis exakt samma sak. Jag vet att Charlie brukar kalla det för kantarellögon och jag tycker det är en väldigt bra beskrivning på fenomenet men jag ville inte använda hans uttryck. Mycket intressant det där me hjärnan helt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *