√ Då är vi igång med att räkna soluppgångar. Idag var några stycken uppe med solen för att föreviga ljuset med sin kamera. Det ska bli intressant att se hur de här 60 dagarna kommer bli. Hur många soluppgångar kan vi samla ihop? Om du inte har klickat in dig i gruppen kan du göra det här.

√ Söndagen är en dag att njuta av ledigheten samtidigt som det förbereds för morgondagen. Förberedelsen kanske inte är så praktisk men i huvudet går tankarna. På något sätt läggs tankar och planer på plats i huvudet för att ställa in sig på veckans händelser. Att vara förberedd är bra.

√ I stunden som jag skriver går Herrarnas 5 mil. Alltid intressant och spännande! Ska Norge knipa guldmedaljen eller ska svenskarna lyckas ta sig förbi? Jag hoppas på det sista.

√ Det här med att mars är den första vårmånaden känns en aning overkligt när en tittar ut genom fönstret och det snöar i sidled. Göteborgsvädret visar sig från sin sämsta sida denna första dag på våren men jag har hopp om att det vänder snart. Till vårdagsjämningen den 21 mars ska vi väl ändå ha vår? Eller vad säger du?

√ Föreläsningen ”5 AM för dig – speglar din kalender den du är?” på tisdag riskerar att bli inställd då jag fortfarande inte har en röst som bär. Att tappa rösten inför en föreläsning skulle jag säga är mycket dålig planering.

√ Nästa vecka har bloggen temavecka. Huvudpersonen för alla inlägg kommer vara Konfucius. En kinesisk filosof som man tror är grundaren av Konfucianismen. Trots namnet så är man alltså inte säker på att det verkligen var Konfucius. Han hade mycket bra att säga som vi idag kan ha nytta av. Vad tror du om det? Tycker du om teman?

söndagstankar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *