Söndagsfilmen: Projektplanering i din Bullet Journal

Söndagsfilmen: Projektplanering i din Bullet Journal

projektplanering i din bullet journalDet är återigen söndag och söndag är tid för planering. Och då är det dags för söndagsfilm såklart. Idag handlar söndagsfilmen om projektplanering.

projektplanering i din bullet journalÖnskat av er

Projektplanering är ett ämne som jag får frågor om ofta och många gånger handlar det om just om hur man gör en i sin Bullet Journal. Det är inte helt lätt så i videon ger jag förslag på hur det kan göras. Det är mina förslag så hur du sedan gör är helt upp till dig. Ta en idé och gör den till din egen. Testa dig fram.

projektplanering i din bullet journalSöndagsfilmen: Projektplanering

Jag blir verkligen jätteglad om ni kommenterar och trycker tummen upp på mina filmer. Det hjälper mig med motivationen. Och ja, jag vet en like är inte en mätare men det är en indikation på vad ni tycker om och det hjälper mig att veta vad jag ska göra för filmer i fortsättningen.

Om du inte är prenumerant på kanalen än så klicka där också.

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Denna videon var verkligen mitt i prick och den kom precis när jag behövde den! Supertydligt och pedagogiskt. Jag ska börja med att testa översikten, en sida för varje projekt, deadlinelistan och nästa steglistan. Tack!

    1. Vad roligt att den passade dig. Berätta gärna hur det har gått. Alltid roligt med feedback och andras resultat.

  2. Toppenvideo Dorro 😀 Precis vad jag behövde ikväll då min hjärna var överfull av surriga tankar. Så gjorde det här i min bulletjournal (som jag inte använt på ett tag) och kan nu gå och lägga mig med lite klarare sinne. Tusen tack!!

    1. Kanon! Att lägga sig med pusslet lite mer pusslat är så skönt. Jag hoppas du sov gott och att du har strukturerat upp dina idéer bättre nu.

  3. Superbra tips, jag har själv haft svårt att lägga upp planeringen så det stämmer med min egen takt! Ska testa och bryta ner det genom att att fylla i allt mellan början och slut! 😉

    1. Ja, det gäller att förstå sig på sin egen tid. Hur lång tid man själv behöver för att få saker klara. Att göra en tidslinje blir väldigt tydligt.

Kommentera

Stäng meny
×
×

Kundvagn