söndagsfilmen - ny filmJag var verkligen inte alls säker på att jag skulle få till en söndagsfilm denna veckan men eftersom jag har världens bäste man så sitter jag här nu med lagad dator och färdig film. Denna veckan handlar filmen om övergången från en månad till en annan. Maj går ju mot sitt slut och och sommarmånaden juni är på intågande.

Ny månad – ny film

Veckans film kommer vara återkommande eftersom vi går in i nya månader hela tiden. Jag bläddrar igenom månaden som var och pratar om vad som fungerade och vad som inte alls blev bra. För så är det ju, jag testar nya upplägg och sedan utvärderar jag när månaden är slut samt att jag bestämmer om jag vill ha med något nytt. Jag utgår från den planering jag gjort när jag klurar på vad kommande månad ska innehåll.

Medan jag bläddrar och visar pratar jag om hur man kan tänka när man inte riktigt har bestämt sig hur man ska göra en sida och vikten av att göra som man själv känner.

Visa att du gillar

Jag hoppas att du ska gilla filmen och om du gör det så tryck på gillaknappen och kommentera gärna. Om du inte redan prenumerar så tycker jag att du ska göra det så du inte missar när jag lägger upp en ny film. Jag har ju söndagsfilmen men ibland lägger jag upp andra filmer också.

Om du har önskemål på ämne så skriv även det i en kommentar så ska jag se vad jag kan klura fram.

2 tankar om “Söndagsfilmen – ny månad

  1. Karin says:

    Oj! Jag är helt imponerad av vilken fin planering, inte bara ATT du planerar så noga utan också hur visuellt vackert det är! Min planering är i huvudet, i almanackan, i en anteckningsbok (det som rör en stor del av mitt jobb) och på små post-it-lappar som jag njuter av att kasta när de är fixade. 🙂 Antar att alla sätt är bra.

    • Dorotea says:

      Tack! Fungerar det för dig så ska du fortsätta men om du känner att det blir rörigt så är det läge att tänka till. Den här metoden att planera är just för att slippa ha saker på flera ställen utan att samla det. Och jag njuter av att kryssa när jag gjort klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *