#julbujo 2017Det är söndag och söndag är tid för planering och såklart för söndagsfilmen. Denna veckan har jag påbörjat ett nytt projekt, #julbujo 2017. Alltså en Bullet Journal dedikerad för julplaneringen. Det blir en sneak peek i den.

#julbujo 2017#julbujo 2017

I filmen berättar jag syftet med att jag har valt att göra en helt egen Bullet Journal för jul så titta på filmen så förstår ni varför jag tycker det är praktiskt. Ni kan nog ana att jag har haft roligt med det här. Nya pennor, välja en ny anteckningsbok och sedan leta inspiration.

Detta är första filmen av två eller kanske tre om julplanering.

#julbujo 2017Söndagsfilmen

Jag blir verkligen jätteglad om ni kommenterar och trycker tummen upp på mina filmer. Det hjälper mig med motivationen. Och ja, jag vet en like är inte en mätare men det är en indikation på vad ni tycker om och det hjälper mig att veta vad jag ska göra för filmer i fortsättningen.

Om du inte är prenumerant på kanalen än så klicka där också.

9 tankar om “Söndagsfilmen: #julbujo 2017

  1. Helena Roth says:

    Jag fascineras av dina och andras vackra BuJos och samtidigt så är det något jag ser passar mig att ”titta på från sidan” snarast än hoppa på det själv. Men vem vet, ju mer jag ser hur fint det ser ut, desto mer lockar det kanske att faktiskt testa någon gång! <3

  2. Hanna says:

    Tack för en FANTASTISK idé! Älskar julplanering och skriver hur många listor som helst om julen, men att göra en julbujo har jag aldrig tänkt på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *