Har du planerat hösten?I dagens söndagsfilm ger jag en uppstart till hur du kan tänka för att komma igång med hösten på ett bra sätt. Det är enbart en inblick men du kommer ändå få en bra grund att börja med.

Planera hösten

Jag pratar om arbete och fritid och mys. Att planera för hösten eller andra perioder under året för den delen handlar inte bara om hur arbetet ska styras upp utan om hur livet i stort ska passa ihop. Det pratar jag om.

Har du planerat hösten?Söndagsfilmen – Höstplanering

Jag blir verkligen jätteglad om ni kommenterar och trycker tummen upp på mina filmer. Det hjälper mig med motivationen. Och ja, jag vet en like är inte en mätare men det är en indikation på vad ni tycker om och det hjälper mig att veta vad jag ska göra för filmer i fortsättningen.

Om du inte är prenumerant på kanalen än så klicka där också.

4 tankar om “Söndagsfilmen: Har du planerat hösten?

  1. Beautiful Life says:

    Tack för ett inspirerande inlägg! Med tanke på mitt egna dagens inlägg så blev jag ju väldigt glad och pepp över att du själv tänker att hösten börjar först i oktober, då kanske det inte är så brått för mig att släppa taget om sommaren, haha!

    Idag ska jag ta och kolla igenom ljus och mys inför höst och städa undan lite skräp som bara blir stående. OCH ha koll på var tändare och tändstickor finns, sån där fjantig skitsak som kan göra att jag struntar i att tända ljusen om jag inte hittar, haha!

    Ha det gott och trevlig söndag till dig också! <3

    Kram från Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *