collectionsDet är söndag och söndag är tid för planering och för söndagsfilmen. Denna veckan pratar jag om collections eller det där extra som jag kallar det. Jag visar även de första sidorna i november.

collectionsBehöver vi collections

Jag frågar mig ofta vilket syfte collections har och det gör jag för att jag själv inte har så stort behov av dessa sidor. Jag planerar. Kort och gott. Men då och då behöver jag en checklista, packningslista eller en samlingssida över månadens aktiviteter. Så visst finns de även i min Bullet Journal.

collectionsTappar du motivationen?

Denna veckan visar jag er alltså de collections jag har i min Bullet Journal hittills. Jag visar också de första sidorna av november eftersom vi ju byter månad den kommande veckan.

Jag pratar också om det här att ibland tappa motivationen. Din bujo blir liggande fast du egentligen tycker att den är superbra. Hur ska man tänka?

collectionsSöndagsfilmen

Jag blir verkligen jätteglad om ni kommenterar och trycker tummen upp på mina filmer. Det hjälper mig med motivationen. Och ja, jag vet en like är inte en mätare men det är en indikation på vad ni tycker om och det hjälper mig att veta vad jag ska göra för filmer i fortsättningen.

Om du inte är prenumerant på kanalen än så klicka där också.

4 tankar om “Söndagsfilmen: collections & november och lite om att tappa motivationen

 1. Sandra says:

  Underbart inlägg, har precis hittat till din blogg och har haft en Bullet Journal i någon månad. Är verkligen nybörjare, så jag är jätte glad för alla tips 😀

  • Dorotea says:

   Vad roligt! Då hoppas jag att min blogg och mina videos ska vara till hjälp. Om du har önskemål på vad jag ska skriva/prata om så är det bara att skriva det i en kommentar.

 2. Johanna says:

  Grymt bra inlägg! Även om bullet journal inte funkar för mig så är det galet kul att se att det funkar för så många andra. Man blir ju glad av hur fin din är.

  Ha en super grym dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *