Söndagsfilmen: Social Media Planner

Söndagsfilmen: Social Media Planner

Social Media PlannerDet är söndag och söndag är tid för planering och såklart för söndagsfilmen. Denna veckan pratar jag om om planering av sociala medier i din Bullet Journal – en Social Media Planner Det är det många som känner att de vill men inte riktigt hittat metoder för.

Social Media PlannerSocial Media Planner

Vad som ingår i en Social Media Planner är såklart individuellt men jobbar du som influencer så behöver du ha bra koll på alla dina kanaler. Statistik, planering av inlägg i de olika kanalerna och koll på hur specifika inlägg har mottagits. Det är mycket arbete som ligger bakom ett enda inlägg.

Jag visar bara några exempel. Det finns mycket mer man kan göra och allt jag visar går att korrigera så det passar dig och det du gör.

Social Media PlannerSöndagsfilmen

Jag blir verkligen jätteglad om ni kommenterar och trycker tummen upp på mina filmer. Det hjälper mig med motivationen. Och ja, jag vet en like är inte en mätare men det är en indikation på vad ni tycker om och det hjälper mig att veta vad jag ska göra för filmer i fortsättningen.

Om du inte är prenumerant på kanalen än så klicka där också.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Fin film du har och lätt att förstå. Hade behövt en färdig plannerbok så att jag kunde börja fylla i direkt. Kan du inte trycka en sån då köper jag gärna 🙂 Har inte tid och tålamod att sitta och rita varje sida först.

  1. Tack! Vad ska en sådan planner innehålla tycker du? Det är mitt dilemma med att göra en: Innehållet.

 2. Fiffigt! Kräver en del eller hur? Att rita är inte riktigt min grej men får fundera hur jag skulle kunna göra.

  1. Man behöver inte rita. Bara skriv och dra streck.

 3. Otroligt bra inlägg, tog till mig av dina tips och ska absolut börja planera mina inlägg & sociala medier i min bullet Journal! 😀

  1. Jaaa! Gör det tycker jag. Allt samlat på ett ställe. Bara skönt.

 4. Jag är så himla förtjust i dina filmer!

 5. ÅH vad jag är glad att jag har “hittat” dig!!!!! KRAM

Lämna ett svar

Stäng meny
×
×

Kundvagn