Snigelpostklubben: sommarkänsla i juniJuni går mot sitt slut och under hela den här månaden har 52 flitiga personer skrivit brev till varandra. Nu är det dags för en månadssammanfattning av omgång ett där temat varit sommarkänsla.

Snigelpostklubben: sommarkänsla i juniSommarkänsla i juni

Det hela började med ett blogginlägg där alla som ville vara med kunde anmäla sig. I en grupp på facebook delade jag sedan in alla anmälda i brevskrivarpar. Dessa par har alltså skrivit brev till varandra den här månaden. Och jag måste säga att det har varit helt fantastiskt trevligt att följa alla under månadens gång. Vissa har haft svårt att hitta brevpapper medan andra har gjort sina egna. Några har fått vänta på sina brev medan andra har hunnit med att skicka iväg mer än ett.

Snigelpostklubben: sommarkänsla i juniJag fick också brev

Själv fick jag ett brev också vilket jag blev väldigt glad över. Det är helt klart en speciell känsla att få ett handskrivet brev. Någon har lagt ner tid på mig och velat skriva sina tankar om livet. Underbart tycker jag. Jag var inte med i uppdelningen av par men min adress fanns bland alla andras.

Snigelpostklubben: sommarkänsla i juniNy omgång drar igång imorgon

Imorgon startar vi igång omgång två. En ny månad och nya brevskrivarpar. Om du vill vara med så återkom imorgon och anmäl dig till juliomgången. Då presenterar jag julimånads tema och öppnar upp facebookgruppen för nya medlemmar. På söndag stänger jag anmälan och nya par presenteras.

2 tankar om “Snigelpostklubben: sommarkänsla i juni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *