Snart är väntan över

Jag har skrivit bok i en halv evighet nu känns det som. Alldeles före jag satte mig ner för att skriva detta blogginlägg tryckte jag på skickaknappen och iväg gick min slutkorrade bok. Nu är det några mindre ändringar kvar och sedan skickas boken iväg till tryck. Hurra!

16 mars 2017

Boken kommer ut i handeln den 16 mars 2017 så det är nu knappa månaden kvar. Det intressanta med denna resa är att det inte är många som vet vad boken handlar om. Jag har varit väldigt tyst. Varför? Det mer än en anledning till detta men en av de är att det är enklare att fokusera och skriva när jag är ganska ensam med min text. Inga frågor och åsikter under tiden. Det är så lätt att påverkas av andra utan att man är helt medveten om det.

Snart är väntan över

Men nu börjar det bli dags. Väldigt snart är väntan över. Jag har tänkt mig att ni alla ska få veta vad boken heter, vad den handlar om och få se omslaget den 16 februari. Då är det en månad kvar. Sedan kommer det följa lite annat smått och gott fram till releasedagen. Vilken typ av release det blir kommer jag också berätta inom kort. Ni får ha lite mer tålamod. Det klarar ni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *