Det känns inte så svårt att välja vad som ska vara i fokus under den kommande veckan. JUL med stora bokstäver. Det sista och också de saker som jag tycker är roligast ska göras under slutspurten mot julafton.

SLUTSPURTEN MOT JULAFTON

Det mesta inför julen är klart men det är några saker som ska göras sista veckan. Jag tycker inte om stress men det som är kvar är precis lagom och sådant jag tycker om att göra.

På min lista står:
√ Baka julkakor och göra julgodis tillsammans med barnen.
Trilla och steka köttbullarna. Måste göras sista veckan annars finns det inga kvar till julafton.
√ Slå in alla julklappar vilket är något jag verkligen uppskattar att pilla med. Förra året slog jag in alla julklappar i tyg från min tyggömma och det tror jag att jag kommer att göra i år också. Ett mer miljövänligt alternativ anser jag.
√ Åka iväg och låta barnen shoppa julklappar till varandra.
Lägga in sill. Vi köper den mesta sillen men det finns en sort som min faster brukar göra men i år ska vi inte fira tillsammans med henne så jag får försöka mig på att göra själv.
Handla sista lilla julklappen till min man. Jag sparar alltid något till sista stund för att jag tycker om att titta på alla människor när de shoppar. Alla andra julklappar är vi klara med i början av november. Jag vet precis vilken affär jag ska till och finns det jag vill köpa inte kvar så är det inte hela världen.

När de här sakerna är gjorda kan det bli jul och är det inte klara, ja, då blir det jul ändå.

INSTAGRAM

Som vanligt har jag ställt frågan om veckans fokus på Instagram på morgonen. Gå gärna in och kika vad andra har svarat. Berätta gärna själv vad du ska fokusera på under veckan. Antingen här eller på Instagram.

Godmorgon! Detta är mitt fokus denna veckan. Här ska julas. Vad ska du fokusera på?

Ett foto publicerat av Dorotea Pettersson (@dorro.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *