Skrivcirkeln är en onlinekurs där du under 30 dagar utvecklar en skrivvana och lär dig mer om dig själv genom skrivandet. Den kallas för bootcamp för att det betyder träningsläger vilket är precis vad det här är: En introduktion till skrivterapi.

Arbetsmaterialet under kursen är en workbook med 30 skrivuppgifter som du använder som underlag för ditt skrivande. Utöver det ingår det gruppsession (på zoom) vid fyra tillfällen.

Du behöver inte vara bra på att skriva eller ha en fin handstil. Du behöver en penna och en skrivbok. Det är allt. Och det är helt valfritt hur mycket du delar under gruppsessionerna.

ta mig till anmälan
EARLY BIRD pris 999 kr till 4 April

Jag är dorro och jag kommer vara
din guide!

Att skriva är som att andas för mig. Det har varit mitt sätt att förstå mig själv i relation till min omgivning sedan jag lärde mig skriva. Det är ett av de kraftfullaste verktyg jag har funnit för att skapa det liv jag vill ha utifrån den kapacitet jag besitter.

Jag är coach och författare. Jag har arbetat som coach i tio år nu och jag älskar det. Det finns nästan inget jag tycker om mer än att hjälpa kvinnor att hitta sitt jag och använda det på sin väg framåt.

Jag har skrivit tre böcker på temat planering, fokus & sinnesro och prokrastinering (att skjuta upp på framtiden) och har nu ett manus nästan klart för en bok som är mitt porträtt av ångest.

Jag tror på att alla människor har en inre kärna som samlat på sig det som är jaget- DU. Det som ibland blir dolt av samhällets krav och normer. Med skrivandet tar du dig dit och plockar fram det och lär känna det. Och tillsammans skapas förändring för en framtid som du själv skapar.

Jag är en urgöteborgare och jag bor med min man, mina två barn och två söta hundar.

ta mig till anmälan
dorro