Skolavslutningsvecka

Detta blir den sista veckolistan för ett tag. Denna veckan har mina barn skolavslutning och det är alltså dags för sommarlov hemma hos oss. I och med det trappar jag också ner ännu mer och då väljer jag bort veckolistan eftersom mina veckor kommer se annorlunda ut.

Bloggen kommer vara fullt aktiv under sommaren men kanske att det blir lite annan uppdelning på inläggen och det är mycket möjligt att det inte finns något morgoninlägg här när du vaknar. Jag tror att du ska klara av det alldeles utmärkt. Jag anser det viktigt att göra tydligt att det är lugnare tempo och sommarlov.

Jag kommer fortsätta planera mina arbetsveckor och självklart blir det utflyktsplanering och packningslistor. Sådant som hör sommaren till helt enkelt men nu över till denna veckan.

SkolavslutningsveckaSkolavslutningsvecka

√ Veckans planer

Jag känner mig lite lätt förvirrad över den kommande veckan och jag tror faktiskt att det har med skolavslutningen att göra. Skolavslutningen är ett avslut och då känner det som även jag borde ha ett sådant men det har jag ju inte. Jag jobbar hela månaden ut.

Men jag planerar ha fortsatt fokus på att trappa ner men i samma andetag som jag säger det så ska jag starta upp ett nytt projekt. Något som ni kommer få se mer av i höst och som jag tror ni kommer att tycka om.

√  Veckans prioritering

Denna veckan prioriterar jag min coaching. Det gör jag såklart alltid men jag har flera avslutningssamtal och de är alltid extra speciella. De vill jag vara förberedd inför. Att knyta ihop påsen är viktigt och cermoniellt på något sätt.

Skolavslutningsvecka√ Veckans bjudning

Bjudning får skolavslutningen stå för denna veckan. Båda mina barn har skolavslutning på onsdag. Samma tid på två olika skolor. Min man kommer att gå på sonens och jag på dotterns. Min dotter slutar sjätte klass och byter skola nästa år då hon börjar högstadiet. Hon har gått i samma byggnad sedan hon var nästan två år.

√ Veckans önskning

Jag önskar att det ska vara fint väder och inte regna med åskan hängande i luften. Förutom det så önskar jag att all den inspiration och motivation jag känner för mitt nya projekt verkligen ska hjälpa mig att få en bra start.

Skolavslutningsvecka√ Veckans utmaning

Utmaningen denna veckan gissar jag kommer vara övergången från skoltid till ledig tid. Jag älskar att ha mina barn hemma men det är klart att det blir att ändra om rutinerna en aning för att få allt att fungera.

Hur ser din vecka ut?

6 tankar om “Skolavslutningsvecka och jag påbörjar ett nytt projekt

 1. Lisa says:

  Min vecka är lite konstig med, eftersom jag ska jobba i helgen med en ledig dag mitt i veckan. Måste tänka till lite där. Har en hel del att göra, men nästan bara roliga saker, så då går det ju bara av farten. 🙂
  Det brukar vara en omställning att ha barnen hemma på heltid, men det tar bara några dagar så har man styrt om alla rutiner.
  Ha en fin måndag.

  • Dorotea says:

   Ja, helgarbete kan snurra till det en aning men det löser du. Barnen vänjer sig direkt ;). Själv ska jag vänja mig vid att inte ha sex timmar för mig själv men det brukar ju bli bra så det ska det nog i år också.

 2. Charlotte says:

  Åh jag tänker på vad olika tider i livet erbjuder. Mina barn är utflugna, så jag har stor frihet att välja hur jag spenderar mina dagar – vilket ytterligare förstärks av att vara egen företagare. Jag börjar också känna mindre stress kring detta och är numera sambo med den perfekta ledighetscoachen. <3

 3. Ingela says:

  Jag har planerat en massa skoj i veckan. Byter snart jobb så det känns som att jag inte tänker växla upp något särskilt på jobbet utan snarare växla upp i mitt eget företagande. Är snart diplomerad coach, jag har några samtal kvar men sen så kör vi så det ryker. Det vore roligt att prata mer om coaching och annat. Jag kommer ju till Göteborg till midsommar, ska på Coldplay. Kanske vi kan ses över en inspirationsfika?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *