sista kvartaletJag blir så glad när jag får lov att hjälpa er med era planeringar. Ni är experter på ert och har massor med tankar och idéer om hur ni vill genomföra ert arbete eller livsprojekt. Det jag får hjälpa till med är kartlägga alla tankar och sedan flytta över det i en tydlig planering.

sista kvartaletDu är expert inom ditt område

Jag coachar ju både privatpersoner och egenföretagare. Alla är experter inom sitt område. Privatpersonen har sitt liv som expertområde och egenföretagaren sin expertis som ska förmedlas. Båda är lika intressanta för mig. Det är olika vinklar men när det gäller planeringen är det inte så stor skillnad. Det handlar mycket om sortering och kategorisering och till slut prioritering. När det är gjort pillas allt in i ett schema, planering, som är lätt att använda.

Jag älskar det. Jag blir lycklig när jag ser allt falla på plats.

sista kvartaletFå hjälp med sista kvartalet

I dagarna har jag planerat in flera kvartaletplaneringar. Det har gått fort men snart är året slut. Jag har väldigt svårt att förstå detta men jag ser i kalendern att det är så. Det ska avslutas projekt och mål ska prickas av. Sluttampen är ofta överväldigande i och med att det dessutom är jul och så ska det planeras för det nya året samtidigt. Det blir lätt kaosartat.

Jag hjälper dig gärna med detta så hör av dig så bokar vi in en tid. Det vore ju dumt att stupa på mållinjen.

sista kvartalet

4 tankar om “Jag hjälper dig med sista kvartalet

  1. Alexandra says:

    Jag har svårt att planera så långt fram, i alla fall som privatperson. Eller planera går väl bra, men sen tröttnar jag och kan inte hålla mig till planeringen så länge.

  2. Annsofie says:

    Planering och belöning är min paradgren! Men det svåra är att i sin ensamhet besluta om mål och delmål. Det kan vara svårt att prioritera och välja ut kvartalsmål.
    Gott att veta att du finns där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *