Januari går mot sitt slut och därmed också NYÅRSKALENDERN. Under snart 31 dagar har deltagarna fått uppgifter skickade till sig som de på egen hand har arbetat med. På Instagram har några av dessa deltagare lagt upp foton kopplade till dagens uppgift och andra har valt att arbeta helt för sig själv.

Det har börjat komma lite respons från er deltagare nu och det är alltid roligt att läsa vad ni tycker.

Igår fick jag det här:

”Hej Dorro
Jag vill säga att Nyårskalendern är toppen. Du har verkligen hittat vad vi behöver alla till mans. Trots att åtminstone jag vet det mesta du skrivit, så har påminnelsen och den lilla pressen att göra, gör att det i alla fall blir gjort. Många kramar till dig för det.”

Och idag kom det här:

”Jag känner att uppgifterna i Nyårskalendern verkligen får mig att tänka till. Det är bra saker att tänka på och jag tycker att jag tar mig framåt. Jag har inte gjort uppgifterna varje dag utan jag tar det lite efterhand. Tack!”

Fortsätt skicka in er respons och dela gärna med er av era tankar från processen.

Fotona är från två av deltagarna på Instagram.

Skärmavbild 2015-01-29 kl. 13.48.06 Skärmavbild 2015-01-29 kl. 13.48.27

2 tankar om “Sista dagarna av nyårskalendern

  1. Dorotea says:

    Nyårskalendern är som en prenumeration som skickats ut till de som anmält sig. Den har skickats ut en gång om dagen under hela januari med nya uppgifter varje dag med syftet att hitta sin kärna och få struktur och ordning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *