Det här med att prioritera rätt är verkligen inte lätt alla gånger. Vissa dagar känns allt viktigt och dessutom förmodligen också bråttom. Svårt att välja vad man ska börja med och så sitter man där och bara stirrar och har ingen aning hur man ska få något gjort.

Den andra personen som jag tog ett ”Samtal över en kopp te” med var David Stiernholm. Han är struktör. Vi träffades på hans kontor på Kungsgatan i Göteborg och drack te tillsammans och pratade. Detta trots att David faktiskt är kaffedrickare.

Är det någon som har koll på det här med prioriteringar så är det han. Vi pratade om viktigt-bråttommatrisen bland annat och det får du ett ljudklipp av här. Godbitarna från samtalet hittar ni i boken men detta korta ljudklipp är också värt att lyssna på.

Hur vet du vad som är bråttom och viktigt och är du kanske lite för ambitiös?

Om du vill komma till Boksläppet imorgon, 6 november, på Götheborgs Te & Kaffehandel i Nordstan så är du varmt välkommen. Vi börjar klockan 17:00. Anmälan kan du göra här: Länk till bokningen.

Har du inte möjlighet att komma till boksläppet men gärna vill köpa boken så kan du göra det här: Länk till beställning av bok.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *