rutiner på schemat

Godmorgon på er. Det är måndag och jag ska efter fyra veckors arbetsuppehåll börja jobba igen. Dags att återgå till rutinerna och få lite ordning på torpet. Inga konstigheter men lite underligt känns det allt så därför har jag bestämt att denna veckan fokusera på mina rutiner.

Ett fungerande schema

Jag behöver göra tid för träning och lugna matstunder i min dag. Fast egentligen är det fel formulerat. Jag har tiden men jag har inte tidigare värderat dessa saker tillräckligt. Jag tänker helt enkelt sätta mig ner och göra ett helt nytt schema. Tänka om lite.

Jag lärde mig mycket om mig själv under tiden som jag var iväg på rehabiliteringen och jag vill applicera dessa lärdomar i min vardag. Det är viktigt för mig att få det att bli bra så att det blir hållbart.

Detta ska jag få in

Jag har redan berättat vad det är jag vill lägga mycket tid och vikt på under det kommande året men det skadar inte att repetera. Detta är vad jag vill ha in i min dagliga rutin:

lugna matstunder
nyttig och väl uttänkt mat
träning eller rörelse
ingentingstunder med avstängd mobil
tydligare arbetstider

Instagram

Som vanligt har jag ställt frågan om veckans fokus på Instagram på morgonen. Gå gärna in och kika vad andra har svarat. Berätta gärna själv vad du ska fokusera på under veckan. Antingen här eller på Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *