Idag lanserades ett samarbete mellan Competencer, Froda och coacher hos Competencer där jag är en av dem.

Förutom möjligheten att boka coaching kan du också anmäla dig till en emailkurs där fokus ligger på att hantera vardagen som småföretagare med den tidsbrist och stress som det innebär att driva eget företag. Ämnen som jag brinner för. Tid vet ni ju att jag har koll på men mitt hjärta bankar också extra hårt för ensamföretagaren och allt vad det innebär. Att få ihop vardagen som egen företagare är inte alltid enkelt.

Det kan verka som det bara är att planera sin tid som man önskar för att man har tillgång till alla timmar själv men det är så mycket mer det handlar om. Att driva företag innebär att man hanterar alla roller själv. Att vara coach, ekonom, marknadsföringsansvarig, säljare och ansvarig för att ta fram material i ett är inte en enkel sak. Det kräver inte bara planering utan också ett psyke som orkar med stor påfrestning.

Ensamföretagande handlar inte enbart om friheten över sin tid utan det är så mycket mer än så. Det är skapandet av något som man brinner för och som man kan sätta sin egen prägel på.

Läs gärna artikeln om mig hos Competencer (klicka på fotot).

samarbete Competencer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *