roadtripMedan partyt höll på för fullt på bloggen tog jag en roadtrip till Lund. Det är det fina med det digitala. Jag behöver inte vara på en speciell plats för att det ska rulla på. Underbart!

roadtripRoadtrip till Lund

Att köra bil tycker jag om att göra. Inte alltid så kul när man ska köra långt och är ensam men det går också bra ibland. Jag kan sitta och tänka ostört och sjunga hur högt jag vill för ingen behöver tappa öronen. Självklart körde jag fel för det gör jag alltid. Jag är verkligen helt hopplös på att hitta rätt men denna gången var jag så inne i mina tankar att jag glömde köra av när jag väl kom till Lund. Blev lite misstänksam när skyltarna sa Malmö. Så jag körde av och satte igång gps:en och hittade till slut tillbaka.

roadtripJag har faktiskt aldrig varit inne i Lund. Vilken fin liten stad. Jag tror jag behöver åka dit i sommar och turista med min familj. Vackra små gator och fina hus täckta med murgröna. Människor som cyklar överallt och inte speciellt mycket bilar i centrum.

Möte med entreprenörer

Till Lund åkte jag för att möta upp med bossbloggen och Emilia. Två fantastiska entreprenörer. Jag var där för att prata om ett samarbete tillsammans med Clara på bossbloggen och oj, så idéerna sprutade. När jag åkte därifrån hade vi ett ramverk klart och vi känner oss supernöjda. Nu väntar själva arbetet.

roadtripVi satt på ett mycket trevligt café större delen av dagen. Åt en god sallad och drack mycket te. Vi pratade massor men fann hela tiden oss sitta och greja vid vår dator eller mobil. Vi hade alla saker som behövde grejas ordning men det gör inget. Vi jobbar alla digitalt så det är liksom självklart med avbrott för att göra något på mobilen eller datorn.

roadtripNär vi hade jobbat klart gick vi vidare till Creperiet för att äta middag. Jag valde en vegetarisk variant med champinjoner och rödbetor. Underbart gott!

roadtripCyberspace är inte enbart av ondo

Att träffa dessa människor som jag i vanliga fall pratar med ute i cyberspace är alltid så givande och härligt.  Man kan tycka vad man vill om att det digitala har så stor roll i vårt liv idag men många av de människor som jag anser vara mina goda vänner hade jag aldrig lärt känna om det inte var för sociala medier. Människor som bjuder in mig i deras liv och delar med sig till mig. Hur vackert är inte det?

roadtripSolen i ögonen (och spilld mjölk överallt)

Från början var tanken att jag skulle åka vidare till Ystad på eftermiddagen och sova hos en god vän. Men hennes son blev sjuk så det besöket skjuter vi upp till en annan vacker sommardag. Så jag körde hem till Göteborg igen och hade solen i ögonen hela vägen till Varberg. Det var inte skönt men så blir det när solen går ner senare ju längre upp mot Göteborg man kommer.

En av de bästa sakerna med denna roadtrip var helt klart att se alla ljuvliga gula rapsfält. Klickar du på fotot så är det en kort film på fälten.

roadtrip

4 tankar om “Roadtrip till Lund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *