Hej hej!

Att ha rätt innehåll i sin Bullet Journal är A och O. Utan det blir det fel resultat.

Rätt innehåll i din Bullet Journal

Du vill att det innehåll du har i din bujo reflekterar ditt liv eller det liv du önskar att skapa. Inget annat. Du ska inte välja en tracker eller någon annan collection bara för att alla verkar ha just den i sin Bullet Journal. Det kommer inte hjälpa dig framåt. Snarare kommer du känna dig otillräcklig och det resultat du önskade uppnås inte.

Analysera ditt innehåll

Att göra en analys av vad du har för behov är en bra idé innan du sätter igång och googlar. Fundera på vad du gör på dagarna och vad av det du känner att du behöver ha skriftlig kontroll över. När du vet det då kan du börja fundera på om du vill ha minimalistisk stil eller mycket färg.

Innehållet är viktigare än designen.

Innehållet i din Bullet Journal är viktigare än hur det ser ut. Designen är kul men den kommer inte hjälpa dig skapa den vardag du önskar. Anledningen till att jag säger detta är för att det är så lätt att fastna i hur fint alla gör istället för vad de gör.

Kika även in på Instagram där samma ämne diskuteras.

Under juni månad har jag fokus på Bullet Journaling. Detta inlägg är en del av det. Du kommer kunna läsa om det som händer här på bloggen men den mesta aktiviteten sker på
Instagram och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *