Hej vänner!

Nytt år. Ny podd. Kanske snarare min första podd.

PowerBoostPodden

I slutet av året berättade jag att jag höll på att spela in första avsnitten i PowerBoostPodden tillsammans med Albin Adell Sjöberg. Ett otroligt kul och spännande samarbete. Lite annorlunda vilket gör det extra bra tror jag.

Nu är teasern ute. En introduktion till podden där vi berättar vem vi är, vad vi ska prata om och vad tanken med hela podden är.

Utgår från medlemsprogrammet Be Your Power

Poddens ämnen utgår ifrån medlemsprogrammet Be Your Power och vi kommer prata om ämnena utifrån vår kunskap och våra erfarenheter. Så det blir en salig blandning av planering, struktur och personlig utveckling.

Ett avsnitt i månaden kommer att handla om mål. Våra personliga mål. Vi kommer berätta om vad vi har för mål och så får du följa oss i strävan att uppnå målet under hela 2019. Det kan nog bli lite hur som helst det avsnittet. Lite läskigt att det inte går att planera i förväg. Det blir ju så som det är i verkligheten och den kan vi inte påverka.

Så två avsnitt i månaden kan du räkna med. Ett som handlar om månadsämnet och ett om mål.

Även som video

Förutom att det är en podd så planerar vi även att filma några av avsnitten under året. Du kommer få se snuttar av podden på YouTube. På min kanal.

Vi tänker att det ger en extra dimension till det hela. Ni lär känna oss som vi är och inte enbart vår röst.

Som sagt kan du nu lyssna på teasern. Än så länge finns den bara hos libsyn men snart dyker den även upp hos iTunes.

Vad tror du? Känns det kul?


TILL PODDEN


TILL YOUTUBE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *