Wohooo! Jag har tänkt på det länge och jag har hintat om det ett tag. Nu händer det: Premiär för dorro Magazine.

Vad är dorro MAGAZINE?

dorro Magazine är en plats på webben där samtalet kretsar kring personlig utveckling. Inte konstigare än så och inte så stor skillnad från vad jag har skrivit om här tidigare. Skillnaden är att inläggen, artiklarna, är i fokus. Inte det att jag är coach eller att jag säljer det ena och det andra. Webbshoppen är kvar för dig som vill dit men huvudfokus kommer ligga på nörderi inom det ämne som intresserar dig mest.

Vad kommer artiklarna handla om?

Jag älskar nörderi. Jag tycker vi ska lyfta det högt på listan under 2023. Läsa, förkovra sig och läsa lite till. Så tänker jag. De ämnen som jag gärna nördar ner mig i är:

Planering och struktur

Det har jag skrivit och pratat om i elva år nu och det kommer jag inte sluta upp med. Jag får frågor om det varje dag och de flesta av mina coachingklienter anlitar mig för att få hjälp med sitt förhållande till planering och struktur.

Psykisk hälsa

Ett av de viktigaste ämnena jag vet. Det är så många som mår dåligt och jag vill prata mer om det. Jag vill prata om hur det inte alls behöver kallas psykisk ohälsa. Psykisk hälsa är inte att förminska. Det är att inte skapa sjukdom där det inte behöver finnas (inte alltid). Jag har min ångest och den definierar mycket i mitt liv.

Chefens högra hand/chefskap

Här finns ett ämne för mig att gräva ner mig i och som jag idag pratar väldigt lite om. Jag har i flera år jobbat vid sidan om chefer på olika företag och jag har också tillfälligt gått in som chef i organisationer. Det finns mycket att prata om här. 

Mitt i livet

Och mitt i livet det är jag. Det som jag går och tänker på personligen och det som händer i min vardag som inte alltid har med jobb att göra.

Detta kommer dorro MAGAZINE handla om och säkert några inslag av annat också då och då. 

Gästprofiler

Jag hoppas ha gästprofiler som skriver då och då så att ämnena inom personlig utveckling kan breddas. Jag kan inte allt men det finns många experter där ute som sitter på så otroligt mycket kunskap. Du är välkommen att höra av dig om du skulle vilja synas här. Det skulle kunna handla om mental träning, om hur klädsel och smink påverkar vår självkänsla/självförtroende eller inslag om träning och dess effekt på välmående. Bara några exempel på områden som inte ligger mig närmast i kunskap men som är ytterst relevanta när det kommer till personlig utveckling och den psykiska hälsan

Fira med mig

Jag hoppas att du vill fira detta med mig. Det blir inget party eller ens konfetti men det att du är här är ett firande tycker jag. Så hurra gärna i kommentarerna och skriv önskemål på artiklar du vill läsa. Det är till stor hjälp om du kommer med önskemål för det gör att jag bättre förstår vad du som läsare vill läsa om.

Jag skulle bli riktigt glad om du vill berätta, dela, för andra att dorro MAGAZINE nu finns. Det är så roligt med läsare och kommentarer.

Jag slutar inte coacha

Jag vill stryka under att jag inte kommer sluta att coacha. Det är en tjänst jag fortsätter att ha men det är roligare för dig att komma in hit och ta del av kunskap än att direkt läsa vad jag har för tjänster. Jag byter inte yrke. Jag har däremot ett uppdrag som Vice VD på ett företag just nu men som egen företagare gör jag många saker så coachingen behåller jag. Skillnaden framöver är att det inte finns en köpknapp för coaching i webbshoppen utan du mailar mig en förfrågan så tar vi det därifrån. Coachingen i sig är likadan.

Välkommen till dorro MAGAZINE!

8 tankar om “Premiär för dorro MAGAZINE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *