Hej vänner!

Tack alla för en bra första månad i Be Your Power. Det har verkligen varit intressant att följa er alla när ni lagt till känslorna till era mål och väldigt kul att höra att det givit så många en aha-upplevelse.

Tack för ett riktigt fint PowerMind i torsdags. Det är härligt att få höra era reflektioner. PowerMind är det jag ser fram emot varje månad eftersom jag då får träffa er mer på riktigt. Det gillar jag.

Nu drar vi igång en ny månad med början imorgon tisdag. Då dyker jag upp i en live klockan 12:00. Vi kommer prata om att visualisera och vad det gör för skillnad. Du har ju dina mål nu och du har laddat dem med känslor. Vad händer om du verkligen föreställer dig allt du har tänkt? Jag lovar att det ger ännu en dimension till det hela.

Det blir en del klippa, klistra, rita och skriva den här månaden och inte lika mycket djupgrävande som januari var. Det kan nog vara bra med lite annat innan vi sedan tar dag i prokrastineringen i mars.

Jag ser fram emot en fin vecka och jag hoppas att du också gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *