Hej vänner!

Ibland känner jag att måndagarna kommer snabbt  och jag har funderat på varför. Det jag har kommit fram till är att det beror på innehållet i mina helger.

Om helgen är en hemmahelg där jag får rå om min tid som jag önskar så känns det inte som måndagen hoppar på mig. Om jag däremot är iväg på olika aktiviteter så hinner jag enbart ta ett andetag och så är det måndag.

Såklart är det samma mängd tid som passerar men känslan är en annan. Jag tänker att det till viss del är vad som är kopplat till det som brukar kallas för söndagsångest. Det är inget jag någonsin har haft men jag kan förstå att det finns.

Om du inte ger dig själv andrum under helgen så kommer månaden dyka upp snabbare Så tänk lite på det.

Veckans händelser

Denna veckan har vi livesändning på tisdag klockan 12:00 som vanligt. Vi kommer prata om uppgift tre och fyra. Dessutom är det dags för TeaTimeTuesday. Denna gången klockan 19:00. Jag lägger en länk i gruppen. Du som kan dyk upp så pratar vi om det som känns relevant.

Det är dags för vår första Q&A på torsdag. Då pratar jag om den första delen i boken. Om du har frågor eller reflektioner så skicka dem till mig.

That’s it! Nu kör vi ny vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *